Categories: Actualitate

Grav accident rutier cu 8 răniţi

Un grav accident rutier s-a produs sâmbătă în județul Hunedoara, soldat cu 8 victime, printre care un copil in­con­­știent. Autoritățile au fost în alertă.
Accidentul rutier s-a petrecut în localitatea Cârnești, județul Hunedoara. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau 8 persoane, 5 dintre acestea fiind copii.La sosirea forțelor de intervenție, două victime erau încarcerate, fiind extrase din ma­șină de către echipajele de descarce­rare. În urma accidentului, șapte victime au fost asistate medical la fața locului, fiind apoi transportate la Spitalul din Hunedoara, printre care și un copil în stare de inconștiență.
Într-o curbă periculoasă la dreapta, un șofer de 21 de ani, a pătruns pe sensul opus de mers iar mașina sa a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de o femeie de 31 de ani, din municipiul Reșița, județul Caraș Severin. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea celor doi conducători auto, a unui minor în vârstă de 10 ani (pasager în autoturismul condus de femeia de 31 de ani) precum și a unei femei de 43 de ani, aflată în același autoturism.De ase­menea, în urma accidentului rutier a re­zultat și rănirea a patru minori cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani, pasageri în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani, toți fiind transportați la unități medicale pentru acordarea îngrijirilor medicale. Copilul rănit a fost transportat la Timișoara, în stare gravă, intubat, iar alte două persoane au fost transferate, de asemenea, la spitale din Timișoara (A.N.)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A pozat ani de zile într-un oponent al unui primar, s-a bătut cu de­ciziile sale…

15 ore ago

Județul Hunedoara poate deveni Destinația Anului 2024

Județul nostru are patru obiective în­scrise în cea mai importantă competiție din turismul românesc: Cetățile…

15 ore ago

Bulina albă

Denisa Oniciu din cadrul Detașamentului de Jandarmi Petroșani Pentru că a obținut medalia de bronz…

15 ore ago

Bulina neagră

Costantin N., judecat pentru furt Pentru că a fost trimis în judecată pentru furt calificat…

15 ore ago

Mama unui tânăr, dispusă să ajungă la închisoare pentru a-și „salva” copilul

Tânărul a provocat un accident rutier cu autoturismul familiei și ar fi rămas fără permis…

17 ore ago

Zeci de articole de îmbrăcăminte – furate de un bărbat din Deva

Bărbatul din municipiul Deva a intrat într-un magazin universal din localitatea Petrila, și-a încărcat coșul…

17 ore ago