Nu se reduce sãptãmâna de lucru la CEH

21 august 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

05 Aurel Niculescu  Sorina Popa

Directorul general al Complexului Energetic Hunedoara (CEH), Aurel Niculescu (foto), a declarat, ieri, după şedinţa Consiliului de Administraţie, că s-a aprobat o altă variantă şi nu cea de reducere a săptămânii de lucru de la cinci zile la patru zile pentru angajaţii CEH. Este vorba despre plata în funcţie de acord.

„S-a aprobat o altă variantă, se va întocmi un regulament privind salarizarea, în acord cu contractul colectiv de muncă. Regulamentul va fi întocmit de comisia paritară sindicate-administraţie. Acesta va fi pus în aplicare după ce va fi aprobat de Consiliul de Administraţie”, a declarat directorul general al CEH.
Pe de altă parte, Aurel Niculescu a afirmat că se va relua procedura de achiziţie a utilajelor pentru minele viabile din Valea Jiului. „Vom întocmi un nou caiet de sarcini şi sperăm că de data asta vom avea mai mulţi ofertanţi”, a spus directorul general al CEH.
În ceea ce priveşte investiţiile la Termocentrala Mintia, Aurel Niculescu a precizat că delegaţia chineză condusă de preşedintele companiei interesate, se află aici. „Încercăm să finalizăm negocierile, astfel ca, odată cu vizita premierului Victor Ponta în China, să semnăm contractul pentru investiţiile de la Termocentrala Mintia. Luni vom stabili data de depunere a ofertei preliminare”, a spus acesta.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Programul turului Ligii a IV-a Hunedoara, ediţia 2014-2015

Etapa I, sâmbătă, 30 august Inter Petrila - Dacia Orăştie 2010 CS Vulcan - CS Gloria Geoagiu Metalul Crişcior -...

Cupa „Zilele oraşului Simeria” la fotbal juniori

Şase echipe din judeţele Hunedoara, Dolj şi Alba vor participa la ediţia a II-a a Cupei „Zilele oraşului Simeria” la...

Testează gloria înainte de duelurile oficiale

Premeditat sau nu, FC Hunedoara vrea să „guste gloria” înainte de startul noului campionat în Liga a III-a, seria a...

Închide