Nu renunță până nu află adevărul despre moartea Roxanei

Tânăra Roxana Popa, plecată mult prea devreme dintre noi, a fost înmormântată, dar cei care au iubit-o spun că nu vor renun­ța până ce vor afla adevărul despre moartea ei.
„Cu toții așteptăm rezultatul necropsiei, dar mai ales al anchetei interne declanșată la nivelul Spitalului Municipial din Hunedoara!
Până atunci, vă informăm, pe această cale, că s-a deschis un dosar in rem la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara.
De asemenea, familia a făcut astăzi primele demersuri la DSP Hunedoara în vederea cons­tituirii unei comisii de monitorizare și com­petență profesională, pentru cazurile de malpraxis.Vă rugăm din suflet să ne fiți alături pe tot parcursul acestor acțiuni, menite să descopere adevărul! Vinovații trebuie să plătească superficialitatea și pasivitatea de care au dat dovadă!
Rugați-vă pentru sufletul bun al Roxanei și pentru faptul ca jertfa sufletului ei să nu fie în zadar!
Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a scris primarul din Cerbăl, Mircea Costa, pe pagina sa de Facebook.
Reamintim că tânără a murit după ce ea a ajuns la spitalul din Hunedoara, a fost con­sultată, dar nu și internată, a revenit a doua zi, în stare gravă, decedând. Primarul comunei Cerbăl, Mircea Costa, a declarat că a solicitat o anchetă pentru a afla de ce Roxana nu a fost salvată. Roxana Popa lucre la Primăria comunei Cerbăl. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.