Politica si administratie

NU drogurilor! NU testării copiilor!

Drogurile produc în fiecare zi tot mai multe tragedii în România.
Politicienii vicleni arată către ce­tă­țeni și îi învinovățesc pentru consumul exagerat de droguri. De parcă e ok să consumi, dar să nu exagerezi; e ok să consumi droguri, dar să nu te urci drogat la volan; e ok să consumi droguri, dar nu la școală. Acesta este discursul politicienilor.
Și astfel ne-au păcălit pe toți să vorbim despre consumul de droguri și să nu vorbim despre cum ajung aceste droguri la oameni.
Pentru că aceasta este adevărata problemă în România – instituțiile pu­blice nu protejează cetățenii așa cum le plătim să facă, iar drogurile se gă­sesc în România pentru că unii vameși sunt corupți, iar unii polițiști care au ajuns dealeri și politicul garantează acest trafic de droguri. Este năucitor că de fiecare dată când cineva este ares­tat pentru o tragedie devas­ta­toa­re din cauza consumului de droguri, acea persoană are legături bine sta­bi­lite cu oamenii politici.
Despre asta nu vor politicienii să vorbim și nu vor să fie întrebați despre cum ajung aceste droguri la oameni.
Partidul Oamenilor Tineri spune NU testării în școli! Refuzăm categoric orice testare în școli. Școala este tă­râ­mul copilăriei, este locul unde copilul trebuie să se simtă îngrijit, protejat și susținut, în niciun caz terorizat, stig­ma­tizat și traumatizat pe viață.
Politicienii actuali nu protejează cetățenii. Avem nevoie să ne implicăm cu toții, să susținem, să candidăm, să votăm. Doar așa schimbăm politicienii de la putere.

14. 09. 2023.
Deputat Independent –
Anamaria Gavrilă
Circumscripția electorală 22 HUNEDOARA