Nu au pus piciorul pe minge

Jucătorii de la CSM Deva au re­venit, marți după-amiază, după fina­lizarea stagiului centralizat de pre­gătire montană desfășurat în sta­țiunea Băile Herculane. Antrenorul Ștefan Nanu a preferat o pregătire dură (fără joc cu mingea,) necesară pentru perioada următoare.

Cu liderul din Arad
Alexandru Popescu, golgeterul for­mației devene, a declarat la revenirea acasă: „A fost un cantonament be­ne­fic pentru noi, cu șapte zile în care am alergat mult. Condițiile de pregătire au fost bune și cred că ne-am în­de­plinit țelul, acela de a ne pregăti pen­tru partea a doua parte a campio­na­tului, să ne îndeplinim obiectivele. Ne este dor de jocul cu mingea, dar știam ce ne așteaptă. Reluăm antre­na­men­tele și cu mingea, în vederea pregătirii campionatului. Sâmbătă, vom juca primul meci amical acasă, pe care ne dorim să îl câștigăm și să marcăm cât mai multe goluri”. Sâm­bătă, 11 fe­bru­arie, începând de la
ora 12:00, pe te­renul sintetic de la stadionul “Cetate“, CSM Deva va juca cu liderul Ligii 4 Arad, Unirea Sântana. Intrarea pu­bli­cului la a­ceastă partidă este liberă.
Lotul echipei devene, care a fost în cantonamentul centralizat, este ur­mătorul: portari Alexandru Bădescu și Vlad Frumuzache, fundașii Richard Aszalos, Daniel Creciunesc, Alexandru Doboș, Alexandru Iordache, Roland Kelemen, Alexandru Neagoe, Tudor Opriș și Bogdan Vișan, mijlocașii Adrian Bedea, Erwin Bloj, Daniel Branea, Raul Chițimia, Andrei Iana, Mario Maroșan, Alin Pencea și Florin Stelea și atacanții George Dănăilă, Ionuț Filipaș, Alexandru Popescu și Andrei Sulea.