Noul preşedinte interimar al PNL Hunedoara, „importat” din judeţul Alba

05 Florin Roman buna IMG_0197  Sorina Popa

Ieri, Biroul Permanent Naţional al PNL a decis înlocuirea lui Bogdan Ţîmpău de la şefia organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL, cu secretarul general adjunct al partidului, Florin Claudiu Roman (foto).

Noul şef interimar al liberalilor hunedoreni a convocat  Biroul Judeţean al PNL în şedinţă astăzi, marţi, pentru a anunţa ce decizii vor fi luate, în continuare în cadrul organizaţiei liberale. Nu se ştie pe ce perioadă a fost numit Florin Claudiu Roman în funcţia de preşedinte interimar, unii susţin că este vorba de câteva săptămâni, alţii că interimatul lui va dura mai multe luni. Cert este că un liberal care nu este hunedorean a ajuns să conducă organizaţia judeţeană a PNL, lucru care nu era de crezut în urmă cu câţiva ani.

Se aşteaptă normalizarea situaţiei
„E ceva normal să fie pus un intermediar, până ce Lucian Heiuş va prelua conducerea organizaţiei. Asta ca să meargă lucrurile încet şi bine”, a declarat primarul comunei Crişcior, Ovidiu Furdui, unul dintre susţinătorii schimbării la vârf în PNL Hunedoara.
Lucian Heiuş, directorul general al Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Timişoara, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că „primarii mi-au propus să preiau şefia PNL Hunedoara şi să deschid lista pentru parlamentare, la Camera Deputaţilor. Era normal să fie numit un intermediar”.

La propunerea copreşedinţilor
La rândul său, deputatul Bogdan Ţîmpău a declarat, după şedinţa conducerii centrale a PNL: „Sper ca soluţia asta să conducă la normalizarea situaţiei din interiorul organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL. Am să-l susţin pe Florin Roman”.
„Tot ce vă pot spune este că astăzi (n.r.-ieri), în şedinţa Biroului Permanent Naţional, la propunerea copreşedinţilor, a fost votată destituirea deputatului Bogdan Ţîmpău din funcţia de preşedinte interimar al PNL Hunedoara, prin numirea în această funcţie a lui Florin Claudiu Roman, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba. Măsura luată este statutară, numirea preşedinţilor interimari ai organizaţiilor judeţene fiind atribuţia Biroului Permanent Naţional. Îi asigur pe susţinătorii PNL din judeţ că, noi, liberalii, vom găsi resurse pentru a restarta activitatea PNL, astfel încât la parlamentare să avem o ofertă politică credibilă, în conformitate cu valenţele liberalismului, creator de bunăstare şi civilizaţie”, a declarat deputatul Carmen Hărău pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Cine este Florin Claudiu Roman
Florin Claudiu Roman este în prezent vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba.  În perioada 1997-2005, acesta a lucrat în presă, la Alba Iulia, pentru agenţia Mediafax, după care a fost, timp de un an, consilier al preşedintelui fostei Autorităţi de Reglementare în Domeniul Gazelor (ANRGN). Florin Claudiu Roman a mai fost director adjunct în Ministerul Apărării, membru în Consiliile de Administraţie de la BTT, CEC, Automobile România SA, Daewoo Automobile România SA şi Eximbank. A activat, în perioada 2006-2011, ca secretar general în Comisia de Supraveghere a Asigurărilor şi din 2012, în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba. Ca funcţii în partid, a fost o perioadă preşedintele PNL Alba Iulia, iar acum este secretar general adjunct al PNL. Este căsătorit şi are un copil.

2 comentarii la „Noul preşedinte interimar al PNL Hunedoara, „importat” din judeţul Alba

 • 26 iulie 2016 la 0:50
  Permalink

  Si cu asta PNL Hunedoara a devenit ISTORIE
  Bravo PSD, bravo PDL.
  Rusine madam Ghiorghiu. Rusine ROMANIEI.

 • 26 iulie 2016 la 8:27
  Permalink

  E o soluţie tranzitorie oricum. Şi la PSD a fost la fel când Mihai Tănăsescu a fost interimar. Distrugerea PNL Hunedoara a început când BPN nu a reuşit să gestioneze conflictul dintre Mircia Muntean şi Mircea Moloţ. De acolo porneşte totul. Acum e deja foarte târziu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare