FlashPolitica si administratie

Noul prefect de Hunedoara, Călin Marian, a depus jurământul

Sorina Popa

Noul prefect al judeţului Hunedoara, Petru Călin Marian (foto) a depus, vineri, jură­mântul în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat în sistem de videoconferinţă şi a fost condusă de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.
La eveniment au luat parte fostul prefect, Vasi­lică Potecă, subprefectul Dorel Ovidiu Bre­tean, reprezentanţi ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne şi o parte din angajaţii Insti­tuţiei Prefectului Hunedoara.

Suspendat din PNL
Vasilică Potecă candidează pentru un post de senator la alegerile parlamentare din de­cem­brie 2020. El s-a autosuspendat din PNL pe perioada cât a deţinut funcţia de prefect al ju­deţului, iar vineri a revenit în partid. Potecă va fi pe primul loc pe lista pentru Senatul României din partea PNL.
„Cred că nici un prefect nu a avut atâtea provocări cum am avut eu în aceste luni. A fost nevoie să dăm un refresh acestei instituţii şi acest lucru trebuie să continue. Mulţumesc tuturor celor cu care am colaborat în aceste luni. E nevoie, totodată, de o schimbare în mo­dul de lucru al celor de la direcţiile deconcen­trate. Am decis să merg pe un alt drum. În general, cam la doi ani îmi schimb locul de mun­că. Acum am stat aproape un an la pre­fectură”, a spus Vasilică Potecă la ceremonia de instalare a colegului său.

Pentru binele hunedorenilor
„Sunt onorat de această funcţie, de a conduce Prefectura judeţului. Vreau să ii asigur pe toţi locuitorii judeţului că toată priceperea şi experienţa mea se va duce spre binele lor. Este un an complicat, din cauza acestui virus, dar vom fi în permanenţă în priză pentru a lua măsurile necesare”, a declarat noul prefect al judeţului, Călin Marian.
Noul prefect de Hunedoara, Călin Marian, are 49 de ani, este de profesie inginer agro­nom, absolvent al Universităţii de Ştiinţe Agri­cole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca. Din luna iulie şi până în prezent, Călin Marian a ocupat funcţia de subprefect al judeţului Hu­nedoara.În ultimii ani, el a ocupat mai multe funcţii, cum ar fi cele de director al Unităţii Fito­sa­nitare pentru Protecţia Plantelor din judeţul Hunedoara, al Oficiului de Studii Pedologice şi Agrochimice Hunedoara, al APIA Hunedoara, al Companiei Judeţene de Turism din cadrul Consiliului Judeţean Hunedoara, al Unităţii de Asistenţă Medico-Socială Baia de Criş, al Oficiului Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit Hunedoara şi al Camerei Agri­cole şi director al Direcţiei pentru Agricultură Ju­deţeană Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura