Noul prefect de Hunedoara a depus jurământul

Ceremonia de depunere a jurămâmtului de către noul prefect, Petru Călin Marian (foto) s-a desfășurat, astăzi, vineri, 9 octombrie, în sistem videoconferință și a fost condusă de Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne.

Au participat fostul prefect, Vasilică Potecă, subprefectul Dorel Ovidiu Bretean, reprezentanți ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne și o parte din angajații Instituției Prefectului Județul Hunedoara.

Noul prefect de Hunedoara, Călin Petru Marian are 49 de ani, este de profesie inginer agronom, absolvent al  Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj Napoca.

În ultimii ani, Petru Călin Marian a ocupat următoarele funcții: director al Unității Fitosanitare pentru Protecția Plantelor din județul Hunedoara, director al Oficiului de Studii Pedologice și Agrochimice Hunedoara, director al APIA Hunedoara, director al Companiei Județene de  Turism din cadrul Consiliului Județean Hunedoara, director al Unității de Asistență Medico-Socială Baia de Criș, director la Oficiul Județean de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit Hunedoara, director al Camerei Agricole, și director al Direcției pentru Agricultură Județeană Hunedoara. Din luna iulie 2020 a ocupat funcția de subprefect al județului Hunedoara.

Decizia de numire a unui nou prefect al județului a fost luată în ședința de Guvern de joi, și survine demisiei din funcția de prefect a lui Vasilică Potecă, acesta urmând să-și depună candidatura pentru un loc în Senatul României, din partea PNL Hunedoara, în alegerile parlamentare din decembrie 2020. (Biroul de presă al Prefecturii Hunedoara)

 

 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
După ce a fost denigrat în campanie, primarul Florin Oancea aduce dovezi că e “curat”

Sorina Popa Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, a adus dovada de la Agenţia Naţională de Integritate, cum că nu este...

Prefectul Vasilică Potecă a demisionat din funcţie

Sorina Popa Prefectul judeţului, Vasilică Potecă (foto), a demisionat din funcţie, pentru că va candida la alegerile parlamentare pentru o...

Deputatul hunedorean Sorin Marica trage un semnal de alarmă

Magdalena Şerban Până în 16 octom­brie, partidele ar tre­bui să-şi desemneze candidaţii pentru ale­gerile parlamentare ce vor avea loc în...

Închide