www.mesagerulhunedorean.ro

Nou termen în procesul lui Mircia Muntean

02 mircia muntean7Ieri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, dosarul în care fostul primar al municipiului Deva este acuzat de conducerea unui autoturism sub influenţa alcoolului, a avut un nou termen.
„Instanţa a amânat judecarea dosarului, urmând ca la termenul din 15 decembrie 2015 să se pronunţe şi asupra cererii noastre de a admite noi probe. Tot atunci se va judeca şi contestaţia în anulare pe care am depus-o faţă de hotărârea Înaltei Curţi de respingere a contestaţiei prin care am atacat decizia de trimitere a dosarului în judecata de fond”, a precizat Traian Dumitrescu, avocatul lui Mircia Muntean (foto).
Trebuie menţionat că în cazul în care contestaţia în anulare depusă de fostul primar al Devei va fi admisă, dosarul va fi înapoiat la Parchet pentru refacerea rechizitoriului. Dacă va fi respinsă, atunci procesul pe fond se desfăşoară în continuare. (N.Bumbac)

3 comentarii la „Nou termen în procesul lui Mircia Muntean

 • 18 noiembrie 2015 la 15:07
  Permalink

  Sa iti dau **** muntene ți-e la măicata si la tot neamul

 • 19 noiembrie 2015 la 0:27
  Permalink

  Daca ai fi mintit mult ti-ar fi crescut doar nasul dar tie ti-au crescut si urechile, taran penal ce esti !

 • 21 noiembrie 2015 la 1:31
  Permalink

  toti care ati scris urit despre mircea munteanu sinteti niste animale proaste si needucate si daca cu adevarat doriti sa va aratati cit de destepti sinteti atunci scrietiva identitatea corecta,dar din pacate in Romania prostia si educatia sint pe cale de dezvoltare

  Cu stima si respect ptr Mircea ,,,,,,

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.