Nou director general la ArcelorMittal Hunedoara

11 iulie 2012 | 1 Comentariu | Publicat in: Comunitate, Flash

Sorina Popa

ArcelorMittal Hunedoara are un nou director general, indianul Amit Kumar (foto), acesta înlocuindu-l pe Remus Păţan, care a ieşit la pensie.

Experienţă de 11 ani
“Actuala schimbare de conducere nu va avea nici un impact asupra planurilor noastre ambiţioase pentru unitatea din Hunedoara. Vom continua să transformăm compania şi să ne adaptăm la schimbările pieţei, pentru a avea cel mai înalt grad de siguranţă a operaţiunilor pentru angajaţii noştri, pentru a livra la timp produse de înaltă calitate, la cele mai bune costuri posibile”, susţine noul şef al combinatului hunedorean.
Amit Kumar, în vârstă de 32 de ani, are o experienţă de peste 11 ani în industria siderurgică. El şi-a început cariera ca director de producţie la Bhilai Steel Plant (o unitate de top a SAIL, India) iar în 2008, s-a alăturat echipei ArcelorMittal Long Carbon Europe ca Performance Enhancement Manager. În 2011, a fost numit director de investiţii la divizia Long Carbon, cu sediul în Luxemburg.

Venituri de 94 miliarde de dolari
ArcelorMittal este cea mai mare companie siderurgică şi minieră integrată din lume, prezentă în peste 60 de ţări.Compania este prezentă cu unităţi de producţie în peste 22 de ţări, de pe patru continente, pe toate pieţele-cheie ale industriei siderurgice, de la cele emergente, până la cele mature, având reţele de distribuţie foarte bine dezvoltate. În 2011, ArcelorMittal a înregistrat venituri de 94 de miliarde dolari şi o producţie de oţel de 91,9 milioane de tone, reprezentând aproximativ şase la sută din producţia mondială de oţel. Operaţiunile miniere ale Grupului au produs 54 de milioane de tone de minereu de fier şi opt milioane de tone de cărbune metalurgic. ArcelorMittal este cotat la bursele din New York (MT), Amsterdam (MT), Paris (MT), Bruxelles (MT), Luxemburg (MT) şi la bursele spaniole de la Barcelona, Bilbao, Madrid şi Valencia (MTS).

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. forum Hunedoara spune:

    intrati pe forumul Hunedoreai ca sa vorbim despre continuitatea siderurgiei de la Hunedoara, despre problemele zonei si despre eventuale solutii de salvare a orasului, click pe nume, va asteptam cu drag!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Şi-a ucis socrul, după ce a adormit la volan

Încă o tragedie pe drumurile din judeţ. Un accident grav de circulaţie s-a produs luni după-amiază pe DN 66, între...

Una zice Curtea, alta zic cei din Guvern

Curtea Constituţională a decis, ieri, că Legea referendumului este constituţională, dar numai în condiţiile în care la urne se prezintă...

Fiica viceprimarului din Vulcan va fi cercetată în libertate

Tânăra a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu prietenul familiei, poliţistul Sucilă

Închide