Noi proiecte la Hărău

30 martie 2014 | 3 Comentarii | Publicat in: Comunitate

04 primar Harau Ioan Jibetean (12)Magdalena Şerban

În comuna Hărău, se desfăşoară mai multe investiţii, în paralel, iar pentru perioada care urmează au fost deja programate, şi altele. Majoritatea au la bază bugetul local şi fac parte din strategia de dezvoltare a comunei.

Pentru siguranţa cetăţenilor
“Am prevăzut, în perioada imediat următoare, realizarea unui sistem integrat de supraveghere video, care să permită monitorizarea în timp real, a oricărui punct din comună şi înmagazinarea datelor înregistrate, pentru un timp mai îndelungat. Acest sistem a fost conceput pentru a descuraja furturile şi actele de violenţă, precum şi pentru a sprijini organele de poliţie, în depistarea răufăcătorilor. Tot în acest an, au mai fost prevăzute sisteme de alarmă şi supraveghere, la şcolile din Bârsău, Chimindia şi Banpotoc“,  arată Ioan Jibetean (foto), primarul comunei Hărău.

Bază sportivă modernă
“De curând, am început ultima etapă de lucrări pentru finalizarea şi darea în folosinţă a bazei sportive multifuncţionale din Hărău, pe care sperăm să o inaugurăm la 1 Mai. Mai avem de finalizat fântânile arteziene din satul centru. O altă veste bună este că am obţinut selecţia cererii de finanţare pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea căminului cultural din Hărău, prin Compania Naţională de Investiţii, noi având o cotă de cofinanţare de 25 la sută. Tot în curând vom demara, din bugetul local şi în regie proprie, amenajarea unei zone verzi şi de recreere, în centrul satului Chimindia“, mai afirmă primarul Jibetean. Acesta a anunţat că se vor mai moderniza câteva drumuri comunale, pe parcursul anului curent şi vor începe lucrările care vizează racordarea la reţeaua de alimentare cu apă a blocului de locuinţe din Chimindia. Pentru racordurile de canalizare a fost făcută solicitarea şi au fost înaintate devizele aferente, la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Concetatean spune:

    Bravo, primare. Planuri bune vad ca ai, dar sunt curios daca le si realizezi pana la sfarsitul mandatului.

  2. alin spune:

    Daca pacaliciu asta este primar atunci vine sfirsitul lumi.Este doar o maimutica teleghidata,altfel nu ar face atitea ilegalitati.

  3. COSTI spune:

    Felicitări domnule primar! Nu ai vrea să vorbești cu colegul de partid și omoilogul de la Certej,să facă ceva și pentru satul Nojag, măcar să demareze lucrările de introducere a apei reci, fără să ne mai gândim la canalizare.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Actorii teatrului din Petroşani, premiaţi de tinerii social-democraţi

Săptămâna trecută, cu prilejul Zilei Mondiale a Teatrului, actorii Teatrului Dramatic I.D. Sîrbu din Petroşani au fost premiaţi de către...

Au încercat să fugă de poliţişti

Doi tineri din comuna Ilia, în vârstă de 18 şi respectiv 30 de ani, au încercat să fugă de poliţişti...

Vila unui om de afaceri din Vulcan, prădată de hoţi

Vila omului de afaceri Emil Bercea (foto), din Vulcan, a fost prădată de hoţi la sfârşitul săptămânii trecute, lăsându-l cu...

Închide