Nici o şansă să fie eliberaţi

Cei doi tineri din municipiul Vulcan, jude­caţi pentru că au tâlhărit un localnic care a murit la scurt timp, rămân în centrele de detenţie. Suspecţii sunt judecaţi pentru tâl­h­ărie, pentru că legiştii au stabilit că moar­tea victimei nu a fost cauzată de cei doi.
Magistraţii Judecătoriei Petroşani au prelungit mandatele de arestare emise pe numelor celor doi suspecţi, care erau sub control judiciar la comiterea infracţiunii de tâlhărie. Munteanu Claudiu-Ionuţ, în prezent deţinut în Penitenciarul Aiud, a cerut să-i fie revocată măsura arestării preventive şi înlocuirea ei cu cea a arestului la domiciliu. Judecătorul a considerat solicitarea ca fiind neîntemeiată. Adolecsentul de 17 ani, Pe­trişor Lăcătuş, deţinut în Centrul de Detenţie Craiova, a avut aceleaşi cereri în faţa ju­de­că­torului, dar şi în cazul său au fost respinse solicitările.
Suspecţii au atacat un bărbat de 65 de ani în scara unui bloc de locuinţe din muni­cipiul Vulcan. Omul a venit în vizită la rude, iar în momentul în care a intrat în scara blocului, tinerii au tăbărât pe el. N-au reuşit să-i fure nimic, dat fiind că s-au speriat de strigătele lui şi au fugit. Bătrânul a fost dus la spital şi a decedat la scurt timp. Medicii legişti au stabilit că decesul victimei nu a fost cauzat de cei doi tineri, astfel că au scăpat de o acuzaţia de tâlhărie urmată de moartea victimei. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Agresorul copilului din parc, judecat pentru violenţă în familie

Alexandru Cobzaru (29 de ani), bărbatul din Hunedoara filmat în timp ce a trântit de pământ un copil, într-un loc

Bani de la Primăria Deva pentru Spitalul Judeţean

Cinci secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva vor fi dotate cu aparate necesare medicilor, în baza unei finanţări

În Hunedoara se reiau asfaltările

Ieri, au demarat lucrările pentru realizarea de parcări şi reabilitarea de artere rutiere în municipiul Hunedoara. Prima zonă vizată a

Închide