Nereguli peste nereguli la lemnari

26 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O acţiune a poliţiştilor Biroului de Combatere a Delictelor Silvice şi specialişti ai Gărzii Forestiere Timişoara, pe raza oraşului Haţeg şi a localităţilor învecinate, s-a lăsat cu sancţiuni.

Poliţiştii au descoperit că reprezentanţii unei societăţi din comuna Răchitova au expediat fără documente de provenienţă legală 27,63 mc de lemn rotund din specia mesteacăn şi deţineau, fără provenienţă legală, 16,89 mc de material lemnos din specia răşinoase. Operatorul economic a fost amendat cu 10.000 lei şi volumul de 27,63 mc de lemn rotund din specia mesteacăn confiscat. De asemenea, a fost aplicată o amendă în valoare de 6.000 lei şi a fost dispusă măsura complementară de confiscare faptică a volumului de 16,89 mc, din specia răşinoase.
”Poliţiştii au constatat că operatorul economic nu a respectat prevederile legale privind modul de completare a registrului de intrări-ieşiri materiale lemnoase pentru perioada de referinţă, motiv pentru care acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei”, a informat IPJ Hunedoara. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şoferiţă rănită în urma unui accident

Un bărbat din Timişoara, de 48 de ani, a provocat un accident rutier în urma căruia o femeie de 37...

Trimişi la „şcoala de corecţie”

Un adolescent din Lupeni, Adrian-Cristian B, în vârstă de 16 ani, a comis peste 40 de infracţiuni până să fie...

Amenzi şi subvenţii pierdute pentru incendierea terenurilor

Patru proprietari de terenuri au fost amendaţi pentru că şi-au curăţat suprafeţele de vegetaţia uscată dându-le foc, iar alţii s-au...

Închide