Sport

Neputinţă şi circ fără glorie

Ciprian Marinuţ

CFR Simeria a continuat să sufere în faţa porţii adverse şi în meciul din deplasare cu Gloria Arad, scor 1-1. Dăscălescu (86) a fost singurul care l-a învins pe inspiratul portar advers, Cristi Irimia, deşi feroviarii au avut o căruţă de ocazii. Arădenii au marcat un gol norocos, iar apoi au făcut antijoc, trăgând la maximum de timp.

Deviere nefericită

Refăcut după o accidentare urâtă, portarul arădean a anunţat că va avea un rol major în economia partidei încă din minutul cinci, când a blocat şutul lui Riviş, scăpat singur în careu. Parada lui Irimia a dat siguranţă tinerei echipe arădene, iar jocul s-a echilibrat. Fără a fi deosebit de periculoasă în atac, Gloria a deschis scorul prin Pantea (min. 25), cu un şut din afara careului. „A fost o execuţie norocoasă, deviată nefericit de Buta în poarta noastră şi am fost conduşi în mod nemeritat la pauză,”, a spus antrenorul CFR-ului, Gheorghe Cornea.

Asediu steril

CFR a prins viteză după pauză şi a asediat careul advers, dar „virusul ratărilor” care i-a contaminat pe feroviari etapa trecută, când au irosit chiar şi un penalty, n-a fost nici acum tratat. Arădenii au devenit simple jaloane care au făcut teatru şi au tras de timp la orice contact, astfel că meciul a fost un duel între simerieni şi portarul Irimia. În ciuda a două ocazii clare avute de Suciu (61 şi 68) şi de Goronea (90) şi a faptului că CFR a jucat pe final cu patru atacanţi, singurul care a marcat a fost Dăscălescu (86). Experimentatul atacant al CFR-ului a reluat imparabil cu capul o centrare de pe banda dreaptă. Arădenii au contestat golul, pe motiv că un jucător de-al lor era căzut pe gazon, iar CFR n-a dat mingea afară şi nici arbitrii n-au oprit jocul. „Repriza secundă s-a jucat numai în terenul lor, dar am ratat minimum patru ocazii de singur cu portarul. Gloria a făcut circ, iar la faza golului nu a fost vorba de o accidentare, ci doar de teatru, dovadă că şi arbitrul a validat reuşita noastră”, a precizat antrenorul Gheorghe Cornea.

Gloria Arad – CFR Simeria 1-1 (1-0)

Au marcat: Pantrea (25) / D. Dăscălescu (86)

CFR Simeria: Dragotă – Vîrtan (90 Lazăr), Zaha, Buta, Păduraru – Bud (60 Suciu) – Făgărăşanu (77 Goronea), Pepenar, Vişan, Riviş (85 Tecsi) – Dăscălescu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura