Eveniment

Nepotul, mutilat de unchi

 Dan Terteci

 Un bărbat din Vulcan, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, şi-a bătut cu sălbăticie nepotul de şase ani. Poliţiştii au fost alertaţi de cei care au asistat neputincioşi la scena de groază, ce s-a petrecut în faţa unui bloc din localitate.
Minorul rămăsese în grija unchiului, pentru că mama era la serviciu. Marţi după-amiază, iritat de plânsul copilului, bărbatul s-a decis să-i aplice o corecţie. L-a muşcat de buză, l-a lovit unde a apucat, l-a ridicat în aer, după care l-a trântit de pământ.

“Să nu vină unchiul, că mă omoară”
“Am fost alertaţi, că în faţa unui bloc, un bărbat a bătut rău de tot un copil. Ne-am deplasat de urgenţă la locul indicat, unde am găsit micuţul care se afla în stare de şoc. Acesta fusese bătut rău. A fost muşcat de buză, aruncat în aer şi trântit de pământ. La scurt timp, am identificat şi agresorul, în persoana unchiului”, a declarat locţiitorul comandantului de la Vulcan, Gheorghe Zeriu. Poliţiştii l-au dus pe micuţ la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale şi mai apoi, la secţia de poliţie, până a venit mama minorului. Poliţiştii spun că băiatul era tot în stare de şoc şi la două ore după ce a fost agresat spunând întruna “să nu vină unchiul, că mă omoară”.
Mama copilului a depus plângere la poliţie, astfel că unchiul agresor s-a ales cu dosar de cercetare penală.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.