Nemţii au cumpărat terenul din Hunedoara pentru o fabrică

23 ianuarie 2018 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Într-un final, firma germană Schieffer a achiziţionat terenul din municipiul Hunedoara, unde intenţionează să construiască o fabrică de componente auto.

În Consiliul Local Hunedoara a fost un scandal pe tema cumpărării unei suprafeţe de 80.000 de mp, în zona unde a funcţionat combinatul siderurgic. Unii dintre aleşii locali din Hunedoara s-au opus vânzării, pe motiv că nu ne vindem ţara. În final, totul a fost bine, lucrurile au revenit la normal şi consilierii locali au aprobat vânzarea, prin licitaţie publică, a terenului.
„Licitaţia a avut loc în 16 ianuarie, la sediul primăriei. Au fost depuse trei oferte. Firma germană Schieffer a achiziţionat 80.000 de metri pătraţi, preţul fiind de aproximativ 1,2 milioane de lei”, a declarat Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara. (S.Popa)

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Aligatoru cenusiu spune:

    Ce prostalai astia de la psd cu nu ne vindem tara. Dar de lucru cine da la oameni ma belitilor, voi psd? Ca de 28 de ani numai ati furat, bucurati-va ca mai este ceva de vanzare, in special celor care pot sa de-a de lucru la oameni. Psd, un partid de puscariabili, hoti si infractori.

  2. Dam spune:

    LIBERALII s-au OPUS inițial nu PSD -ul, culmea liberalismului

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Vin ofertele pentru colectarea deşeurilor!

Nicolae Panţa (foto), directorul ADI Sistemul Integrat de Gestionare a Deşeurilor-judeţul Hunedoara, a declarat că până la sfârşitul acestei luni...

24 ianuarie 1859 – “Mica Unire”, primul pas spre România Mare

În fiecare an, la 24 ianuarie, sărbătorim Unirea Principatelor Române din anul 1859 – numită şi „Mica Unire”. Realizată sub...

Teatrul din Deva rămâne întâiul reper cultural din judeţ

Teatrul de Artă din Deva (TAD) continuă să fie şi în acest an la înălţime. O instituţie culturală care stă...

Închide