Politica si administratie

Nemţii au cumpărat terenul din Hunedoara pentru o fabrică

Într-un final, firma germană Schieffer a achiziţionat terenul din municipiul Hunedoara, unde intenţionează să construiască o fabrică de componente auto.

În Consiliul Local Hunedoara a fost un scandal pe tema cumpărării unei suprafeţe de 80.000 de mp, în zona unde a funcţionat combinatul siderurgic. Unii dintre aleşii locali din Hunedoara s-au opus vânzării, pe motiv că nu ne vindem ţara. În final, totul a fost bine, lucrurile au revenit la normal şi consilierii locali au aprobat vânzarea, prin licitaţie publică, a terenului.
„Licitaţia a avut loc în 16 ianuarie, la sediul primăriei. Au fost depuse trei oferte. Firma germană Schieffer a achiziţionat 80.000 de metri pătraţi, preţul fiind de aproximativ 1,2 milioane de lei”, a declarat Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara. (S.Popa)

2 comentarii la „Nemţii au cumpărat terenul din Hunedoara pentru o fabrică

  • Ce prostalai astia de la psd cu nu ne vindem tara. Dar de lucru cine da la oameni ma belitilor, voi psd? Ca de 28 de ani numai ati furat, bucurati-va ca mai este ceva de vanzare, in special celor care pot sa de-a de lucru la oameni. Psd, un partid de puscariabili, hoti si infractori.

  • LIBERALII s-au OPUS inițial nu PSD -ul, culmea liberalismului

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura