Neatenţia la volan provoacă victime

5 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un tânăr de 22 de ani a fost rănit după ce un şofer l-a lovit cu maşina pe o trecere de pietoni din Deva.

Potrivit poliţiştilor, şoferul de 65 de ani din Deva, conducea un autoturism pe strada Horea înspre o benzinărie, iar la trecerea de pietoni amplasată după colţul unei intersecţii, nu l-a observat pe tânărul angajat în traversarea străzii şi l-a lovit. Acesta a fost rănit uşor şi a ajuns la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
O copilă de nouă ani a traversat strada Bucegi, din municipiul Hunedoara, pe trotinetă, prin loc nemarcat şi fără să se asigure, ea fiind accidentată de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani din municipiu. Din fericire, fetiţa este în afara pericolului, iar rănile suferite în urma accidentului nu-i pun viaţa în pericol. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă pentru ambele cazuri. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hoţii dau lovituri la persoanele vârstnice

Doi bărbaţi şi o femeie, din Călan, au furat de la un vârstnic de 79 de ani suma de 6.500...

Escrocul lua marfa şi dispărea. A fost prins la Haţeg

Acţiunea de prindere a unui escroc care făcuse daune de 200.000 de lei, derulată de Serviciul de Investigare a Criminalităţii...

Hunedorean arestat pentru trafic de migranţi

Un bărbat din Petrila a înghesuit într-o autoutilitară 23 de cetăţeni din Siria, Palestina şi Egipt. Cărora le-a promis că-i...

Închide