Sport

NATAŢIE. Gest deosebit al campionului David Popovici

Înotătorul român David Popovici (foto) și-a arătat disponibilitatea de a-i ajuta pe sportivii care sunt nevoiți să pă­răsească Ucraina din cauza războiului.
Popovici a anunțat, prin intermediul unui mesaj postat pe contul său oficial de Instagram, că sportivii refugiați îl pot contacta pentru a le oferi sprijin atât în privința transportului, cât și a cazării.

Și pentru antrenamente
Mai mult, campionul nostru este dispus chiar să îi ajute pe aceștia cu pregătirea sportivă, oferindu-se să le intermedieze or­ganizarea antrenamentelor. „Mesaj pen­tru toți sportivii ucraineni: Dacă vre­unul dintre voi are nevoie de ajutor în ceea ce privește transportul, cazarea și, de asemenea, antrenamentele în România… trimiteți-mi un mesaj. Putem rezolva ceva, pur și simplu contactați-mă”, este mesajul transmis de David Popovici, textul fiind însoțit de drapelul Ucrainei.
David Popovici a obținut în 2021 trei medalii de aur, una de argint şi a bătut două recorduri mondiale în cadrul Campionatului European de juniori, s-a clasat al patrulea în proba de 200 de metri liber la Jocurile Olimpice de la Tokyo și a luat aurul la 200 de metri liber (bazin de 25 de metri) în cadrul Campionatul European de la Kazan.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura