Editorial

Năstase o face ţăndări pe Macovei

Cum arătam şi în numărul de vineri, Monica Macovei, fost ministru de Justiţie de nuanţă portocalie, actual candidat PDL la Parlamentul European, a apărut pe o listă a socialiştilor europeni care cuprindea cele mai proaste 12 candidaturi pentru funcţia de europarlamentar. Aşa stând lucrurile, Adrian Năstase, devenit personajul politic cel mai bombardat cu dosare penale instrumentate de procurorii aserviţi lui Traian Băsescu – asta zice Năstase! – n-a scăpat prilejul s-o facă ţăndări pe fosta ministresă a Justiţiei, într-un comentariu postat pe blogul său.
Acolo, Adrian Năstase afirmă despre Monica Macovei că este o „persoană dubioasă“, „ministru independent sub acoperire“, „un justiţiar mincinos, un simbol al eşecului şi al minciunii portocalii“, care a distrus sistemul de Justiţie din România. El o defineşte pe Macovei ca fiind „acel fost procuror ceauşist pe care îl apără acum diverşi «prieteni» din zonele obscure ale politicii europene”… ”o marionetă perfectă pentru interesele acestora”. „Gata să-şi înjure ţara din orice poziţie, «comisar» plătit de ong-uri britanice, trimisă, probabil, să explice în Macedonia cum trebuie făcute privatizările sau achiziţionate fregate fără corupţie“, Monica Macovei a fost „plimbată recent, precum girafele, prin pieţele Bucureştiului, încercând să se mimeze apropierea ei de românii pentru care ar trebui să se bată la Bruxelles“, susţine liderul PSD.
Adrian Năstase afirmă că „pedeliştii se simt jenaţi în vecinătatea ei“, „o cunosc, dar nu au ce să facă“… “Pedeliştii nu doresc să o pună pe afişe, n-au curaj să facă spoturi cu ea, n-au curaj nici să o lase să vorbească prea mult. În schimb, vorbesc de ea ca şi cum ar fi Maica Precista, deşi este un personaj care a distrus sistemul de justiţie din România, introducând răzbunarea politică drept principiu fundamental al justiţiei din ţară, o justiţie în care, în opinia ei, ar trebui să nu mai avem judecători, ci doar procurori numiţi de Băsescu“, scrie Adrian Năstase. El spune că, „după ce a fost rejectată de oamenii competenţi din sistem, a folosit toate prilejurile pentru a critica România şi pentru a-i considera drept corupţi pe toţi cei care se opun politicii lui Băsescu. „A cerut chiar ca România să nu mai primească fonduri europene, tocmai acum, când este nevoie de ele mai mult ca oricând“, scrie Năstase.
Fiindcă întotdeauna am considerat că cititorii noştri sunt tot atât de deştepţi, dacă nu chiar mai deştepţi ca noi, vă lăsăm pe dumneavoastră să trageţi concluziile de rigoare şi să comentaţi afirmaţiile fostului premier.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura