Comunitate

„My Fair Lady” la Teatrul din Petroşani, în cadrul Festivalului Opera Nights

Unul dintre cele mai apreciate evenimente culturale organizate în județ, revine în acest an cu o ediție cu totul specială! Patru spectacole de înaltă ținută vor fi organizate în trei localități ale județului, în locații spe­ciale, oferind astfel posibilitatea tu­turor iubitorilor de operă să asiste la punerea în scenă a unor capo­dopere ale culturii.
Spectacolele din cadrul Festivalului Internațional de Operă “Opera Nights” se vor desfășura în localitățile Deva, Hunedoara și Petroșani după urmă­torul program: 28 iulie 2022 – ora 19.00 Musicalul „My Fair Lady” (Frederik Loewe) – sala Teatrului Dramatic “I. D. Sîrbu” din Petroșani:
– 29 iulie 2022 – ora 21.00, „Rigoletto” (Giuseppe Verdi) – curtea exterioară a Castelului Corvinilor din Hunedoara;
– 30 iulie 2022 – ora 21.00, „Cavalleria Rusticana” (Pietro Mascagni), „Pagliacci” (Ruggero Leoncavallo) curtea exterioară a Castelului Corvi­nilor din Hunedoara;
– 31 iulie 2022 – ora 21.00 „La Traviata” (Giuseppe Verdi) – curtea interioară a Consiliului Județean Hunedoara (Deva).
În cadrul evenimentului, publicul va avea ocazia să reîntâlnească nume de referință din muzica clasică și de operă din țară și străinătate. Ansamblul orchestră-balet-cor al Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” din Constanța, condus de dirijori din Tokyo, București și Constanța va acompania soliștii din Tokyo, București, Brașov și Constanța. Directoarea artistică a festivalului este soprana Daniela Vlădescu.
Evenimentul este organizat cu sprijinul instituțiilor culturale din subordinea Consiliului Județean Hunedoara. Intrarea publicului este liberă, în limita locurilor dis­ponibile.
Intrarea la Musicalul „My Fair Lady” (Frederik Loewe) ce va avea loc în data de 28 iulie 2022 la sala Teatrului Dramatic “Ion. D. Sîrbu” din Petroșani se face doar pe bază de invitație!
Rezervări se pot face la nu­mărul de telefon 0254541154.
Invitațiile se pot ridica de la Agenția Teatrului începând cu data de 28 iunie 2022.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.