Municipiul Deva, pregătit pentru sezonul rece

10 decembrie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Ultima Ora

În perioada sezonului rece 2017 – 2018, autorităţile publice au pregătit 11 utilaje de deszăpezire care vor acţiona pe raza Devei.

Astfel, pe străzile municipiului vor acţiona cinci autospeciale pentru curăţarea mecanică a zăpezii şi împrăştierea materialului antiderapant, două maşini pentru împrăştierea soluţiei de clorură de sodiu pentru a împiedica formarea poleiului, alte două multicaruri care vor împrăştia material antiderapant în zonele mai puţin accesibile, precum şi două autoîncărcătoare.
Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Tehnice a Primăriei Deva, în aproximativ o oră şi jumătate, utilajele de deszăpezire pot acoperi întreaga suprafaţă a oraşului şi localităţile aparţinătoare. (N. Bumbac)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Termen prelungit pentru ridicarea tichetelor gratuite de transport

Perioada de distribuire a biletelor gratuite de călătorie cu transportul în comun din Deva a fost prelungită cu două săptămâni.

Primarul municipiului Vulcan a câştigat procesul cu un consilier local. Bun de plată, după ce l-a jignit pe Facebook

Tribunalul Hunedoara a dat sentinţa în procesul în care primarul Vulcanului, Gheorghe Ile (foto), l-a reclamat pe consilierul local al...

Bulina neagră, 11.12.2017

Florinda Emilia Crăciun, director la OJFIR Hunedoara Pentru că a fost trimisă în judecată de DNA, sub acuzaţia de folosire...

Închide