Categories: Comunitate

Municipiul Brad, campion la centenari!

Primarul municipiului Brad, Florin Cazacu, se poate mândri cu cetăţenii care trăiesc mult în localitatea pe care o păstoreşte. Deunăzi, Maria Golcea, o fostă educatoare din municipiul Brad, a împlinit 100 de ani. Motiv pentru edilul şef de a o felicita.

”O viaţă pusă în slujba educaţiei preşcolare din oraşul Brad. Rude, prieteni şi apropiaţi au fost alături de reprezentanţi ai administraţiei publice locale pentru a marca acest moment important in viaţa doamnei educatoare Maria Golcea. Bunul Dumnezeu să-i dea sănătate şi putere în continuare”, a spus primarul Florin Cazacu, la sărbătoarea dedicată venerabilei doamne din Brad.
Un alt brădean, Vasile Pavel Creţu, a depăşit cu doi ani vârsta de 100 de ani. Primarul nu lipseşte de la nici o aniversare a veteranului de război, cel care a participat la Marea Unire. Şi lucrurile nu se opresc aici. În câteva luni, o altă brădeancă va împlini 100 de ani, iar Florin Cazacu nu vrea să rateze nici această aniversare. (A.Năstase)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

13 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

13 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

13 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

13 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

13 ore ago