Municipiile Hunedoara şi Parga, din Grecia, s-au înfrăţit

02 infratire (4)Natalia Bumbac

La sfârşitul săptămânii trecute, în municipiul Hunedoara s-a aflat o delegaţie oficială a municipiului Parga din Grecia. Scopul acestei vizite a fost semnarea protocolului de înfrăţire între cele două municipii, care va avea ca principal obiectiv colaborarea în domeniul turistic, un capitol la care grecii excelează.
Sâmbătă, 10 aprilie, la sediul Primăriei Hunedoara, a avut loc ceremonia la care s-a semnat Înţelegerea de Cooperare dintre municipiul de pe Cerna şi municipiul Parga. Astfel, primarul urbei elene, Antonios Nastas şi edilul Hunedoarei, Viorel Arion, au parafat documentele prin care cele două municipii vor colabora în domenii precum turismul, cultura, învăţământul, sănătatea şi sportul. Artizanul acestei colaborări, conform propriei declaraţii, este consilierul local al municipiul Hunedoara, Robert Muzsic, care a fost şi translator pentru cele două delegaţii. Alesul local ne-a mai spus că apropierea dintre cele două administraţii a fost facilitată şi de către soţia viceprimarului municipiului Parga, care-i originară din Craiova.
Municipiul Hunedoara mai este înfrăţit cu oraşele: Argenteuil, din Franţa, Zenica, din Bosnia şi Herzegovina, Szombathely, din Ungaria, Derince, din Turcia şi Kaihua, din China.

One thought on “Municipiile Hunedoara şi Parga, din Grecia, s-au înfrăţit

  • 10 aprilie 2016 la 20:03
    Permalink

    Fratie in saracie ,asta sa dovedit pana acum .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare