Mulţumiri de la preşedinte pentru ambasadori

Adriana Năstase

Recent, ambasadorii Indoneziei, Vietnamului, Pakistanului, Bangladeshului şi Turkmenistanului au efectuat o vizită în judeţul Hunedoara.Pe par­cur­sul celor trei zile, ambasadorii au avut o întâlnire cu mai mulţi oameni de afaceri din domeniul agri­culturii şi au vizitat mai multe obiective turistice de pe teritoriul judeţului, cum sunt cetatea dacică Sarmizegetusa Regia, Muzeul Aurului din Brad şi Muzeul Textilelor din Băiţa.
Preşedintele CJ Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), le-a transmis ambasadorilor acetor şări la Bucureşti, o scrisoare de mulţumire, că au acceptat să viziteze judeţul. Iată scrisoarea de mulţumire:

SCRISOARE DE MULŢUMIRE
Excelenţei Sale Dl. DAUD ALI, Ambasador Extraor­dinar şi Plenipotenţiar al Republicii Populare BANGLADESH în România,
Excelenţei Sale Dl. AMHAR AZETH, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii INDONEZIA în România,
Excelenţei Sale Dl. ZAFAR IQBAL, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Islamice PAKISTAN în România
Excelenţei Sale Dl. ANNAMAMMET ANNAYEV, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al TURKMENISTANULUI în România,
Excelenţei Sale Dl. DANG TRAN PHONG, Am­ba­sador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Socialiste VIETNAM în România,
EXCELENŢELE VOASTRE,
În primul rând, permiteţi-mi să vă mulţumesc căl­duros pentru felicitările pe care mi le-aţi adresat în legătură cu organizarea vizitei dumneavoastră în ju­deţul Hunedoara.
Tonul şi cuvintele alese pe care mi le-aţi adresat m-au impresionat pentru că le-am perceput ca venind de la un prieten şi un partener extraordinar. Pentru noi, întâlnirile bilaterale de până acum cu autorităţile din ţara pe care o reprezentaţi au fost un prilej excelent de a ne cunoaşte reciproc, şi dincolo de asta, au relevat nenumărate puncte de interes comun, durabile în timp, care aşteaptă doar să se dezvolte în parteneriate concrete în domeniul eco­nomiei, culturii, educaţiei, turismului şi, aşa cum aţi amintit şi dumneavoastră, în aprofundarea relaţiilor interumane.
Prin urmare, în numele Consiliului Judeţean Hu­ne­doara, dar şi al meu personal, ţin să vă asigur că veţi regăsi permanent în judeţul Hunedoara acelaşi partener de până acum, serios şi dornic de cola­borare.
Vă doresc mult succes în activitatea dumnea­voas­tră, multă sănătate şi putere de muncă.
Cu aleasă preţuire,

LAURENŢIU NISTOR
Preşedintele
Consiliului Judeţean Hunedoara

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.