Mulţumire pentru recunoştiinţã

Prezenţa acestui articol în paginile ziarului se datorează unor evenimente prezente în viaţa mea politică. De la început vreau să aduc mulţumiri celor care au rămas, constant lângă mine în evoluţia mea politică. Aduc mulţumire tuturor celor care, constant, au crezut în proiectele mele, în intenţiile mele faţă de zona noastră, în caracterul meu şi în loialitatea mea faţă de interesele comune.
Am plecat de la Primăria Orăştie spre funcţia de deputat cu inima îndoită. Un lucru normal şi firesc când pleci în necunoscut şi laşi în urmă ani dăruiţi unui anumit tip de activitate, proiecte în derulare şi mai ales, oameni apropiaţi pe care o să-i vezi şi cu care o să relaţionezi într-un alt mod.  Modernizarea liceelor şi şcolilor generale, a ambulatoriului de spital, realizarea căminului pentru vârstnici, a unui nou corp de clădire la Şcoala Generală „Dominic Stanca”, o nouă grădiniţă cu program normal, definitivarea Canalului Morii, a sediului primăriei şi, nu în ultimul rând, ridicarea unui magazin Kaufland, sunt câteva dintre proiectele care urmau să se deruleze.
Acum, pot să spun că le mulţumesc şi celor care au fost de acord cu plecarea mea, dar şi celor care nu au fost de acord cu acest fapt. Am convingerea că atât unii, cât şi alţii, astăzi, au în continuare încredere în mine. Plecând ca deputat de Orăştie, am răspuns atunci şi cerinţelor partidului. Am reuşit, într-o conjunctură pe care o puteţi aprecia singuri, să sprijin unele dintre proiectele rămase, precum şi să contribui la rezolvarea unor probleme care au apărut pe parcurs.
Ştiu că suntem supuşi unor schimbări majore economice, sociale şi politice, care au dat şi dau naştere la tot felul de interpretări, ducând la simpatii politice de un anumit fel. Important este să nu ne trădăm idealurile noastre comune. Fiecare dintre noi pornim la un drum în anumiţi termeni, cu anumite aşteptări, bazându-ne pe încredere, cuvânt, consecvenţă, fidelitate, recunoştinţă şi câte nu mai putem adăuga, gândindu-ne la cei lângă care am făurit şi doream să făurim un viitor comun. Dar ce te faci atunci când oameni şi noţiuni precum loialitatea, fidelitatea şi cele de mai sus, din motive legate doar de interese individuale, dispar? Există întotdeauna o singură cale. Să te bazezi pe cei care au crezut cu adevărat în tine şi să te bazezi că bunul Dumnezeu rânduieşte lucrurile cu dreptate.
Vă mulţumesc încă o dată tuturor celor care pe stradă, la birou, în magazine sau unde ne-am întâlnit, aţi ştiut şi ştiţi să apreciaţi parte bună legată de mine. Voi continua să-mi slujesc zona şi oraşul natal, lăsând ca viitorul meu politic să-l decideţi dumneavoastră, concetăţenii mei, cei care reprezentaţi cel mai numeros electorat din actualul Colegiu nr. 2 Orăştie. Mesajul unora dintre dumneavoastră, dragi orăştieni, îmi dă tăria să merg mai departe, convins fiind că mai am multe de spus şi de făcut pe eşichierul politic românesc şi local, cu şi pentru orăştieni şi populaţia colegiului nr. 2.
Cu această ocazie şi în preajma sărbătorii Naşterii Domnului Nostru Iisus Hristos, doresc tuturor să treceţi în pace, linişte şi cu sănătate sărbătorile ce vor urma. Domnul nostru Iisus Hristos, prin îngerii Săi, să vegheze asupra familiilor noastre. La mulţi ani dragi orăştieni!
La mulţi ani tuturor, dragi hunedoreni!

Ing. Iosif Veniamin Blaga, deputat în Colegiul uninominal nr. 2 Orăştie

5 comentarii la „Mulţumire pentru recunoştiinţã

 • 16 decembrie 2011 la 10:28
  Legătură permanentă

  „Mesajul unora dintre dumneavoastră, dragi orăştieni, îmi dă tăria să merg mai departe, convins fiind că mai am multe de spus şi de făcut pe eşichierul politic românesc ” !!!???
  Drum bun , va dorim si poate treceti de Orastie in „mersul mai departe”, nu mai e nevoie de astfel de umilinte in fata colegilor de cumparaturi !!!

 • 16 decembrie 2011 la 12:12
  Legătură permanentă

  Bai boule tavi ,ce mata ,tot comentezi tui ,la toate te crezi destept dar esti un fraier coclit,din cauza ta idiotule ,a plecat si Gruian,stau in Orastie si este bine ,vezi te treaba ta cocalarule si nu mai tot comenta ca prostu .

 • 16 decembrie 2011 la 17:54
  Legătură permanentă

  tavi sictir sai zici la mata …de centura ,care sta la noi in Orastie la produs,tot te bagi tu ca musca in ***** sa faci comentari aiurea tu care esti un nimeni in drum si plin de praf, ti-ai permis dobitocule sa comentezi negativ si activitatea domnului presedinte Mircea Ioan Molot un om de mare valoare , presedintele nostru al intregului judet ,cine te crezi tu jegosule de tot te bagi in seama, mars la munca nesimtitule

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.