Motociclist bulgar, decedat după ce a intrat într-un cap de pod

20 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Tragedia a avut loc pe Transalpina, iar pom­pierii militari din Petroşani n-au mai putut face nimic pentru bărbat. Potrivit poli­ţiştilor, victima era cetăţean bulgar, de 37 de ani, şi circula cu o motocicletă pe DN67C, în zona Tărtărău.
Din cauza vitezei, motociclistul a pierdut con­trolul şi a intrat în plin într-un cap de pod, după care s-a răsturnat în afara caro­sa­bilului. La accident au fost direcţionate echipaje de prim ajutor din Hunedoara, res­pectiv Petroşani şi Alba. Pompierii din Petro­şani au ajuns la victimă şi au găsit-o în stop cardiorespirator, fără a mai răspunde mane­vrelor de resuscitare.
”Primul echipaj care a ajuns la locul accidentului a fost echipajul EPA din cadrul ISU Hunedoara. Aceştia au început de îndată manevrele de resuscitare asupra motociclistului. Din nefericire, acesta nu a răspuns manevrelor de re­sus­citare, fiind de­clarat decedat”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Si­tuaţii de Urgenţă Alba. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Amendat pentru transport ilegal de lemn

Bărbatul amendat cu 5000 de lei avea aproape 10 metri cubi de lemn fără acte de transport şi a fost...

Copil de un an, mort în accident rutier, în braţele bunicii

Ieri, duminică, în jurul orei 12:00, un băr­bat care în vârstă 47 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un...

Materiale de protecţie sanitară şi măsuri de siguranţă pentru devenii care participă la vot

Primăria Municipiului Deva face pregătirile ne­cesare desfăşurării în bune condiţii a scrutinului electoral din 27 septembrie 2020. Sediile celor 46...

Închide