Moţiunea privind mineritul în Vale a picat la vot

5 haralambie vochitoiu (10)Sorina Popa

Camera Deputaţilor a respins, ieri, cu 67 voturi „pentru“, 218 „împotrivă“ şi 9 abţineri, moţiunea simplă iniţiată de PP-DD şi susţinută şi de PDL, intitulată „Scăpaţi mineritul din Valea Jiului de norocul conducerii bicefale Vosganian-Niţă“.
Deputaţii PP-DD şi PDL au acuzat, la dezbaterea moţiunii privind mineritul, că miniştrii din Guvernul Ponta sunt vinovaţi de situaţia grea din Valea Jiului, în timp ce deputaţii puterii au spus că guvernarea PDL nu a oferit nici o alternativă minerilor şi a avut „o strategie de vânzare la fier vechi“. În moţiune, se solicita demisia miniştrilor Varujan Vosganian şi Constantin Niţă, arătându-se că sistemul energetic naţional, sub conducerea celor doi, trece prin cea mai gravă criză pe care a cunoscut-o România de-a lungul întregii sale istorii. Senatorul PP-DD Haralambie Vochiţoiu (foto) a afirmat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că respingerea acestei moţiuni arată pe cine interesează soarta minerilor din Valea Jiului. „S-a văzut, cu acest vot, cine este interesat de mineritul din Vale şi cine nu. S-a văzut cine este interesat doar să-şi burduşească buzunarele datorită importurilor de huilă la Complexul Energetic Hunedoara”, a declarat senatorul Vochiţoiu.

6 comentarii la „Moţiunea privind mineritul în Vale a picat la vot

 • 30 mai 2013 la 7:31
  Permalink

  Cum poate un individ ca asta care nu-ti plateste angajatii cu lunile sa vina si sa spuna ca salveaza mineritul? Individul asta este un mincinos, un gargaragiu, un aburitor, un certate cu legea si cu bunul simt, cauta mereu cearta si scandal, este samanta de ura si intrigi. Cine sa voteze ce propune asta? Tot asta a propus eliberarea a mii de puscariasi. va convine dragi romania sa va caute puscariasii pe la usi? sa-i gasiti in casele voastre? sa-i gasiti in masinile voastre? sa-i gasiti in garajele voastre? Individul asta nu-i normal. a demonstrat ca ceea ce-i pasa este libertatea puscariasilor nu libertatea civilizata a oamenilor corecti.

 • 30 mai 2013 la 9:59
  Permalink

  D.le senator, guvernul are griji mai importante decat mineritul din Valea Jiului…..ei acum sunt ocupati cu scumpirile, cu cvorumul de 30%….cu schimbarea Constitutiei si cu multe altele, care sa le asigure lor tot confortul financiar,ata cat vor sta la guvernare si mult dupa.Nici unuia dintre ei, nu le pasa de soarta romanilor….ne-au vandut si o vor face in continuare, pana vom ajunge sclavi in tara noastra……De admirat incercarea dvs.de a face ceva pentru oropsitii care isi au locul de munca in inima pamantului, si de care , nimanui nu mai pasa astazi.

 • 30 mai 2013 la 11:03
  Permalink

  Referitor la puscariasi sa stii ca in general puscariile sunt pline doar de persoane ce n-au avut bani sa-si permita un avocat. Adevaratii hoti stau in vile luxoase , au masini de zeci,sute de mii de euro si nu sunt la puscarie. As fi mai fericit daca maine s-ar golii puscariile si ar intra toti hotii de la guvernele si mandatele parlamentare impreuna ci pilele lor din 89′ pana azi. Si puscariile ar fi prea bune pt.ei…eu as face lagare ca pe vremea lui Hitler. Asa ca mai taca-ti fleanca despre d-ul Voichitoiu si pua-ti in *** adevaratii hoti!

 • 30 mai 2013 la 14:18
  Permalink

  Un hot ca Vochitoiu este in Parlament in loc sa fie in puscarie. sa speram ca acum legea isi fa spune cuvantul si Vochitoiu va infunda puscaria 10 ani de zile. Pe putin. cei care-l sustin pe hotul asta sunt parte dintre cei 12 633 de cretini cati numara votantii PPDD. Atat si nimic mai mult!

 • 30 mai 2013 la 16:39
  Permalink

  Domnul Haralambie este singurul senator pe care il are judetul nostru!Restul sunt barfe,susanele si elucubratii de-ale Cosminului Traversa…

 • 30 mai 2013 la 23:50
  Permalink

  Gelu Bradean..aveti dreptate….Haralambile este singurul senator hot si mincinos din JUDET, restul sunt curati ca lacrima

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare