EvenimentFlash

Monstrul din Vãlisoara a primit 12 ani de puscãrie

01 Violator resiga (13)

Sorina Popa

Bărbatul din Vălişoara, acuzat de agresarea sexuală a unui băiat de opt ani, a fost condamnat de Tribunalul Hunedoara la 12 ani de închisoare. Sentinţa poate fi atacată, violatorul declarând deja recurs.

Au confirmat violul
Gheorghe Resiga (foto), de 49 de ani, din Vălişoara, a fost reclamat de familia unui băieţel de opt ani, că l-a violat pe copil şi l-a supus la perversiuni sexuale timp de mai multe luni. Potrivit anchetatorilor, se pare că monstrul a mai violat şi alţi micuţi din sat. Imediat ce a fost descoperit de mama băieţelului, violatorul a fugit din sat. El a fost prins, însă, în scurt timp, de către poliţiştii hunedoreni în Gara din Deva, fiind reţinut fără să opună rezistenţă. Oamenii legii l-au recunoscut pe bărbat în urma imaginilor văzute în mass-media locală, bănuielile lor fiind confirmate în momentul în care l-au legitimat. În luna februarie a acestui an, bărbatul a primit mandat de arestare, fiind acuzat de viol. Mama copilului agresat sexual a susţinut atunci că ea crede că băiatul a mai fost violat şi în alte dăţi. Copilul abuzat de monstru a fost examinat de un medic legist, care a confirmat violul.

Tâlhar şi criminal
Gheorghe Resiga este un client vechi al oamenilor legii, el fiind condamnat în anii trecuţi pentru mai multe infracţiuni, plătind cu ani grei de închisoare. Printre actele comise de el se numără furturi, tâlhării, şi chiar o crimă, pentru care a fost condamnat la 19 ani de puşcărie. Acum, el riscă să se întoarcă după gratii, acolo unde îi este de fapt, locul.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.