Monstrul din Hunedoara nu are scăpare

Toate vin pe capul lui! Hunedoreanul care a devenit cunoscut după ce a trântit la pământ un copil de 13 ani, la un loc de joacă din municipiul de pe Cerna, este juidecat atât pentru tentativă de omor cât şi pentru violenţă în familie.
Reamintim că bărbatul, nervos, şi-a pus la pământ nepotul minor, în urmă cu câteva luni, dar şi-a agresat şi cu fiul concubinei sale. Aşa că omul are acum două dosare penale.
La începutul lunii februarie a acestui an, Alexandru Cobzaru a reuşit să provoace scene dure, la locul de joacă din apro­pie­rea Blocului G2 din municipiul Hunedoara, când l-a prins de gât pe nepotul său, l-a ri­dicat deasupra capului său, apoi l-a arun­cat pe tartanul de la locul de joacă. Noroc cu tartanul, că altfel băiatul probabil mu­rea. Nu a fost de ajuns pentru bărbat, s-a năpustit apoi asupra fiului vitreg căruia i-a aplicat acelaşi tratament inuman. Totul în văzul lumii. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Păcălit de bancomat

Un bărbat din municipiul Petroşani a ră­mas fără 2.600 de lei, bani pe care a vrut să-i scoată din contul

A crezut că nu va fi prins

Un şofer de 61 de ani, din municipiul Deva, a crezut că nu va fi prins de poliţişti şi a

Dacă poliţiştii ar fi la fel de vigilenţi şi cu infractorii ar fi foarte bine. Cum a scăpat o pensionară din Brănişca de amenda pentru mască

Maximilian Gânju Femeii i se aburiseră ochelarii şi şi-a tras puţin masca pentru a-i şterge, dar a fost ime­diat ”reperată”

Închide