Politica si administratie

Monica Ridzi va petrece Crãciunul în spital, la Viena

 Carmen Cosman

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului, deputatul de Valea Jiului Monica Iacob Ridzi (foto), îşi va petrece sărbătorile de iarnă într-o clinică din Viena. Ea trebuie să facă mai multe investigaţii medicale, care nu pot fi efectuate în ţară.

Externată, dar face tratament
Fostul ministru suferă de o afecţiune la măduva osoasă, care nu sintetizează celulele sângelui, iar peste aceasta a căpătat şi o infecţie puternică şi a stat o săptămână internată în spital, la Bucureşti. Deputata PDL suferea de acestă boală de mai mult timp, însă starea ei de sănătate s-a agravat şi a necesitat internarea de urgenţă. Ridzi a fost externată, dar continuă tratamentul acasă şi are nevoie de mai multe investigaţii medicale.
Sindromul mielodisplazic, afecţiunea de care ar suferi Monica Iacob Ridzi, este cunoscut drept o tulburare preleucemică, iar transplantul de măduvă este singurul tratament care îi asigură pacientului o şansă reală de vindecare, după cum spun specialiştii. Un posibil donator, în cazul în care se va ajunge la această situaţie, este chiar băieţelul ei, Carol Andrei, năcut în luna aprilie a acestui an, la o clinică din Viena.

3 comentarii la „Monica Ridzi va petrece Crãciunul în spital, la Viena

  • Continua tratamentul acasa… adica in Parlament.
    Cand trebuie sa voteze incalcarea constitutiei este foarte sanatoasa.

  • Nu e un moment pentru rautati dar se pute si mai rau, putea sa fie in arest

  • Nu va bucurati de necazurile altora s-ar putea sa o patiti si voi, eu spun sa fereasca Dumnezeu pe oricine de asemenea necazuri .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura