Monica Iacob-Ridzi: probleme mari, din cauza bolii

Natalia Bumbac 05-monica-iacob-ridzi-7

Deşi Monica Iacob-Ridzi (foto) a fost transferată de la secţia exterioară din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, la Penitenciarul spital Jilava, acuzând probleme grave de sănătate, nici acum nu se simte mai bine.
Aşa cum afirmă Tiberiu Iacob-Ridzi, soţia sa abia se ţine pe picioare şi este departe de a-şi reveni din punct de vedere fizic. Fostul deputat trăieşte momente cumplite în închisoare, în ciuda tratamentelor medicale care-i sunt administrate. Aceasta poartă în permanenţă o mască pe faţă, pentru a nu se expune unor riscuri de infecţii, având imunitatea foarte scăzută.
„Se simte din ce în ce mai rău, este sleită de puteri. Vrea să pară puternică, dar este palidă şi se ţine cu greu pe picioare. Trebuie, însă, să se plimbe cel puţin două ore, pentru că altfel, se pot forma cheaguri în sânge la nivelul picioarelor. Este foarte dificil. Acum, primeşte un tratament mai bun, însă tot nu este suficient. Numai un spital din străinătate ar putea să o pună pe picioare. Este foarte greu. Încerc să fac tot ceea ce se poate pentru a-mi salva soţia. Deşi am adus zeci de analize, de rapoarte medicale, deşi am cerut expertize peste expertize, care să demonstreze faptul că soţia mea este prea bolnavă pentru a trăi în condiţii de penitenţă, nimic nu se întâmplă, nimic nu se schimbă“, a declarat Tiberiu Iacob-Ridzi, pentru o publicaţie centrală. În speranţa că va fi eliberată din penitenciar pentru a se întrema din punct de vedere al sănătăţii, avocaţii fostului ministru au cerut întreruperea executării pedepsei, dar deocamdată nu au primit nici un rezultat. Monica Iacob-Ridzi se află în spatele gratiilor din 16 februarie 2015, după ce a fost pronunţată sentinţa definitivă în dosarul în care a fost judecată pentru ilegalităţile cu privire la organizarea evenimentelor din 2 mai 2009.

Un gând despre „Monica Iacob-Ridzi: probleme mari, din cauza bolii”

  1. Dupa Miron Cosma, se pare ca cei din Vale nu se invata minte. Acum Ridzi isi urmeaza calvarul. Mai oameni buni, nu vedeti ca miticii va omoara ??? Au inchis minele, va fac telegondole, va manevreaza si apoi va inchid. Poate va treziti si voi !!??!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.