Autorii atacului mafiot de la Şoimuş rămân după gratii

Magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au respins contestaţiile faţă de trimiterea în arest preventiv a celor patru hunedoreni acuzaţi de producerea atacului mafiot de la Şoimuş. Astfel, Alexandru-Ionuţ Niţă, zis Şefu sau Boss, Marius-Samuel Melincianu, zis Sami, Nicolae-Cosmin Ciuciu, zis Coco şi Mihai-Mircea Brezuică, zis Mae vor petrece 30 de zile în spatele gratiilor, decizia fiind una definitivă. Aceştia sunt urmăriţi penal pentru acuzaţiile de tentativă la omor şi distrugere, fapte săvârşite în noaptea de 21 spre 22 februarie, atunci când au aruncat cu un cocktail Molotov în geamul unei case din Şoimuş. (N. Bumbac)

2 comentarii la „Autorii atacului mafiot de la Şoimuş rămân după gratii”

  1. Ba ciorilor sifonatil pe cel care va platit pt ai da foc la casa lui baderca. Sifonatil odata pe jegosul de pera sa intre odata la pirnaie. Abia asteapta bulangiii sa io traga.

  2. baderca nu sapa groapa altuia ca o sa cazi tu in ea si cu margan :))) o mergi tu pt tepele date la munciitori si daca pera e de vina va merge odata cu voi :))) arzi de nerabdare sa mearga alti la puscarie ai grija sa nu mergi tu :)))) apropo de bulangii sigur te vor adora pe tine si pe fetitza lu cornel ca are popul mare :))))

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.