Categories: Actualitate

Autorii atacului mafiot de la Şoimuş vor să scape de arest

Cei patru bărbaţi arestaţi preventiv pentru acuzaţiile că ar fi autorii atacului mafiot de la Şoimuş vor să scape din spatele gratiilor.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman, toţi patru au depus contestaţie faţă de decizia magistraţilor de trimitere în arest pentru 30 de zile, dosarul urmând a fi trimis la Curtea de Apel Alba Iulia în vederea soluţionării acestora. Astfel, Alexandru-Ionuţ Niţă, zis Şefu sau Boss, Marius-Samuel Melincianu, zis Sami, Nicolae-Cosmin Ciuciu, zis Coco şi Mihai-Mircea Brezuică, zis Mae vor afla în câteva zile dacă rămân în arest sau vor fi cercetaţi în libertate. Aceştia sunt urmăriţi penal pentru acuzaţiile de tentativă la omor şi distrugere, fapte săvârşite în noaptea de 21 spre 22 februarie, atunci când au aruncat cu un cocktail Molotov în geamul unei case din Şoimuş. (N.Bumbac) 

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Astia il vor turna pe pera. El este cel care a comandat atacul. La puscarie cu tine perasifon. Acolo e viata grea pt sifoane. Te asteapta bulangiii turnatorule.

  • Da sigur va merge daca a facut asa impreuna cu toate clanurile astea de 2 lei din deva ... Margan ... a rasarit si asta din spania dupa ce lau expulzat pt prostitutie ... el sau femeia lui nu conteaza... si fiul lui ionut... impreuna cu baderca. Balasa . Unguru.Balsa. Mai nou si Faur care la batut pe fiul lui margan si zicea ca il bate si pe margan dar inca nu au timp... :)))sa nu uitam de sasha care a luat bataie de la unu din orastie si acum e margan prieten cu ala... si Baderca la cate tepe a dat la muncitori in jur de 100 .

  • Sa nu uitam ca margan a taiat 2 oameni intrun bar chiar prieteni de ai lui si nu a patit nimik nici macar la ziar nu sa scris si nici la tv . Si acum face legea la crama smulge microfonul muzicantilor si injura lumea din bar fara sai zica nimeni nimik.. au batut chiar un minor el cu balasa si nimeni nu oa facut nimik ... oare cat o sa mai tina toate astea fara sa faca nimeni nimik... si tot raul si cerurile unul inpotriva altuia doar de cand margan a venit in deva pana acum a fost liniste... dar se pare ca nu prezinta pericol... in cafe leo injura oameni acum 4 zile urla si zbiera nimeni nu stie de ce ... se pot vedea cum umbla prin oras cu masinilie in coloana parca ar domina orasul... si nimeni nu are ce sa le faca ... Neam saturat de voi sa va vedem prin oras batand oameni injurand ... si jignimd pe oricine... pana la urma se va afla cine e in spatele acestor oameni care terorizeaza orasul...

  • Da baraca adae. Pe pera il tine in spate comisarul pitulescu pt ca-i sifoneaza tot ce stie despre interlopii din judet si nu numsi.

  • Posibil dar pe Baderca si margan cine i tine spate... o sa cadeti toti... impreuna cu cine va sustine ... si nu stiu daca e bine sa mentionezi niste nume asa marii daca nu esti sigur... Domnul Pitulescu nu sar preta la asa ceva... sa tina in spate un interlop... dar cei care va sustin sigur vor cadea odata cu voi...

  • Si sa nu uitam ca Baderca si Margan sunt sifoane la fel ... pe baderca il stie toata lumea de loialitatea lui fata de organe... dar aia nu protejeaza infractori daca sifoneaza pe alti din contra... Politia sigur isi va face datoria fata de voi... si sigur nici un politist nu sar incurca cu voi

  • Eu nu am auzit ca margan sau baderca sa fie sifoane, dar pera este cel mai mate sifon din deva. Sunt probe pe internet. De trei ani sifoneaza la pitulescu. Si mai sunt multe sifoane in deva, cum ar fi : litera, nitu, vali orfanu, matei, balsa, ancuta, florinut, dani moc, faur alex, s.a.

  • Bai ,,baraca,, da-ti adevaratul nume. Nu fi las ca perasifon. Si mai esti si cam analfabet. Oricum ce ai scris nu e nimic adevarat.

  • nuuu e totul fals am inventat totul :))))))))))))))) ce drac ca toata lumea stie ... doar se astepta inca un pik si va vine randu tie si la proxenetu de margan :))))... bai neope cine a sifonat vali orafnu? matei? florinut? :))) de alex nitu si balsa se stie dar aia sunt ai vostri si faur la fel... si se vede ca e vb de voi ca va luati ca de obicei de femei si pe net si pe la crama uralti la microfon si in fata :))))))) nimik :)))).. margan a sifonat pe NITU care a facut 8 luni pt el pe BADERCA de la tm nu mtatia asta de la deva care fura porecla altuia :))))))) pe JERRY care ia dat somn, pe fratii GAE :))) mai zic? astia au facut puscarie din cauza lui lista e mai mare... da si tu exemple sa vedem pe cine a legat cine zici u ... pe nimeni... si FAUR se stie ca la legat pe MOC sifoneaza tot si cand lau batut george si litera la scala a sunat direct la 112 :))))))))))))))) lista lu BADERCA SI BALSA e prea mare sa so scriu asa ca nu are rost cautati pe youtue acolo se vede baieti:))))

  • Toti din lumea interlopa sunt niste sifoane ordinare si lasi imputiti. Locul 1la sifonat : pera, locul 2: litera, locul 3: nitu, locul 4, vali orfanu, locul 5:dani moc, si mai urmeaza.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

14 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

14 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

14 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

14 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

14 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

14 ore ago