www.mesagerulhunedorean.ro

Moloţ & compania au scăpat de controlul judiciar

Ieri, Tribunalul Hunedoara a admis plângerile lui Mircea Moloţ, Robertto Venter, Tiberiu Balint, Emanoil Milică Pup şi Vasile Axinte împotriva dispoziţiei procurorilor DNA de a-i menţine sub control judiciar şi a dispus revocarea măsurii. Hotărârea instanţei este definitivă. Moloţ & compania au fost puşi sub control judiciar în luna martie 2015, după ce trei luni le-au petrecut în arest la domiciliu. Cei cinci sunt anchetaţi într-un dosar de corupţie, având legătură cu relaţiile contractuale pe care Consiliul Judeţean Hunedoara le-a avut cu anumite societăţi comerciale, în perioada în care Mircea Moloţ era şeful administraţiei judeţene. (N.Bumbac) 

3 comentarii la „Moloţ & compania au scăpat de controlul judiciar

 • 9 martie 2016 la 0:06
  Permalink

  Măi diavole, necuratul te ajută cât te ajută dar nu o poate face la nesfârşit împotriva adevărului şi împotriva dreptăţii. După aceste repere locul tău este la închisoare cu ginerele alături.

 • 9 martie 2016 la 18:48
  Permalink

  Hai, aschimodie pune-i pe lătrăii tăi de la fiţuica ta să calomnieze. Ascultă-mă, când vei ajunge la pârnaie vor fi primii care îţi vor da un şut în dos chiar dacă vei insista să le dai votca de rigoare la fel ca în fiecare dimineaţă. Ei vor fi tot cu lentilele aburite dar nu le va mai păsa de tine şi îţi vor da şi în bot. Nici securistul de rigoare care vă coordona pe vremuri nu te va putea ajuta. Acum el însuşi e un nenorocit, tremură după o cinzeacă de coniac. Deh, băiat subţire nu golan ca voi. Ar fi putut ajunge general dar nu a fost să fie.

 • 9 martie 2016 la 20:32
  Permalink

  Molot si cu Robert Wenter trebuie sa fie la puscarie nu liberi. Au furat prea mult.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.