FlashPolitica si administratie

Moloţ taie în carne vie

Nicolle Ebner

Opt din cei 10 consilieri PNL Deva vor fi excluşi din partid, pentru că au fraternizat cu „duşmanul politic”, respectiv PDL. Decizia excluderii a fost luată marţi, 20 aprilie, în şedinţa extraordinară a Biroului Politic Judeţean (BPJ) al PNL Hunedoara, cu 16 voturi „pentru” excludere, în timp ce opt membri ai Biroului au optat pentru „avertisment”. Propunerea excluderii va fi înaintată Delegaţiei Permanente Judeţene PNL Hunedoara, formată din 145 de liberali (primari, viceprimari, consilieri locali, preşedinţi de organizaţii).

Una au stabilit, alta au făcut

A fost una dintre cele mai lungi şedinţe ale BPJ Hunedoara, cel mai discutat fiind punctul trei pe ordinea de zi, respectiv analiza situaţiei apărute, la Deva, ca urmare a schimbării viceprimarului Florin Oancea. Necazul celor opt consilieri locali PNL se trage de la faptul că au nesocotit decizia Biroului municipal al PNL Deva, de joi, 8 aprilie, prin care se stabilise, prin vot, că Florin Oancea beneficiază de susţinerea colegilor de partid şi nu va fi schimbat din funcţia de viceprimar. În ciuda asigurărilor şi a celor stabilite, vineri 9 aprilie, la propunerea primarului Mircia Muntean, Oancea este schimbat din funcţie de către colegii săi. Aceiaşi consilieri au pus şi cireaşa pe tort, în sensul că l-au înlocuit pe Oancea cu un reprezentant al PDL, respectiv Corina Oprişiu, fapt ce a dus la pierderea de către PNL a unui post în executivul primăriei. Soarta viceprimarului Cosmin Costa, care a votat alături de colegii săi, va fi decisă de Delegaţia Naţională Permanentă a PNL. Nu s-a pus nici un moment problema de a nu se aplica sancţiuni celor care se abat de la disciplina de partid, spune preşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, tocmai de aceea, celor 24 de membri prezenţi la şedinţa BPJ de marţi, li s-au oferit două alternative de vot secret: excludere din partid a vinovaţilor, sau avertisment. „Acest Birou Teritorial nu este dispus să nu respecte statutul partidului votat, în 6 martie.(…) Este un avertisment clar, pentru toţi aleşii locali din judeţul Hunedoara, că dacă nu vor respecta statutul, vor avea acelaşi regim”, a precizat Mircea Ioan Moloţ.

Sarcină de a „recupera” postul de viceprimar

BPJ Hunedoara a votat în unanimitate solicitarea făcută de primarul Mircia Muntean, în Biroul Naţional, de a fi numit preşedinte interimar al PNL Deva, post rămas vacant după demisia lui Florin Oancea. Însă, tot în unanimitate, conducerea filialei judeţene a votat împotriva cererii primarului de dizolvare a Biroului Municipal PNL Deva. De asemenea, conducerea filialei judeţene l-a invitat, pe Crin Antonescu, la Deva (posibil vineri, dacă nu vinerea viitoare), considerând că la urechile liderului au ajuns doar informaţii denaturate. Viitorii consilieri PNL ce vor fi numiţi de pe lista de supleanţi, şi primarul Mircia Muntean, au sarcina de a iniţia şi susţine un nou proiect de hotărâre de consiliu, prin care postul de viceprimar oferit pe tavă PDL, să revină din nou liberalilor.

Tot la BPJ de marţi, s-a decis excluderea din PNL, pentru nerespectarea statutului, a consilierilor locali Florin Lic, din Aninoasa şi Gheorghiţă Iorga din Petrila, precum şi sancţionarea cu avertisment a viceprimarului Pavel Blaga din Ghelari.

21 de comentarii la „Moloţ taie în carne vie

 • Birul Politic Judetean al PNL HD a luat in sfarsit o decizie corecta . Tradatorii , hotii , parsivii , lingaii , nu au ce cauta in PNL . Dar mai este de luptat pana cand Molot va taia toate capetele balaurului .

  I-as da sincer pentru curaj o bulina alba .
  Bulina neagra as da-o bineinteles tradatorilor din PNL si anume :

  MARCEL MORARU : care dupa vot si-a entorsat coloana vertebrala de la dreapta la stanga de era sa ramana blocat cu … in fata panourilor publicitare . Ce-o sa se mai supere Lili pe tine somerica .

  PANDURU CAROL : cel care nu are nici coloana vertebrala , nici minte si nici noroc . Sarac cu duhul cum il stima a crezut ca prin vanzare poate se puna si el ceva deoparte inainte de pensie . S-a inselat si acum incearca sa dreaga busuiocul, numai ca deja l-au citit baietii si ii prevad zile negre .

  COSMIN COSTA : cunoscut ca finutul lui MIRCIA si ca atunci cand se imbata le arata prietenilor de pahar poze cu el , consoarta si o brunetica in ipostaze incendiare , dar s-ar putea sa il coste scump in campanie ( se pare ca prietenii au intrat in posesia materialului cu pricina si ar putea sa il faca scapat in presa ca de’ toti au un pret si datorii de achitat ) . Dar daca firma sa MAGNUM BALL mai prinde vreo doua blocuri de termoizolat sau scari la blocurile sociale de ridicat cu bani de la primarie si platie de Nasu mare atunci … Mai discutam pe aceste subiecte .

  OANA DORU : cunoscut de colegii din barou ca fiind avocatul care a reusit performanta de a pleda la bara numai cazuri de divort . ESTE SINGURUL AVOCAT SARAC ( SI CU DUHUL ) si de aceea este usor de corupt .

  LAZAR DANIL : pocait dar alunecos ca un sarpe . A cazut pana acum mereu in picioare . Dar ca si cu ulciorul , acum i s-au cam frant piciorusele . Bine ca si-a terminat casa la timp .

  Restul consilierilor pacaliti de PINOCHIO ii mentionez doar facultativ ca oricum nu ii cunoaste nimeni : BORBEANU ALEXANDRU , DAVID IOAN , CUIAVA DORIN .

 • Ma bucur mult pt acest pas facut de Dl Presedinte Molot !!!, foarte bine ! era o situatie scandaloasa din orice punct de vedere. nesimtitii aia nu au ce cauta in PNL !!!!!!!!!!!!!!

 • Molot nu prea are oua, el are lina, ca are multe oi………….

 • Bravo Gigi, asa este, el are multe multe si va avea si mai si ca asta este preocuparea lui permanenta, de a avea, numai ca din ce da dumnezeu omului ca sa fie om nu a primit nimic!

 • Ma bucur ca mai sunt si altii care vad ca…caracterul lui MIM este direct proportional cu inaltimea sa. Dupa ce a starnit furtuna in in partidul sau acum face pe justitiarul. Daca ar fi corect ar lupta sa il repuna pe Oancea in functia de viceprimar.

 • Cei doi sogori PANDURU CAROL si MORARU MARCEL sunt cele mai ordinare caractere din Deva . Pana acum o luna erau dusmani de moarte ai lui Muntean Mircia iar acum ( dupa intalnirea de la VILMOS de la Santuhalm cand s-au umplut de … ) sunt cei mai buni prieteni . Si la astia le place sa stea in grup. Ei PANDURULE ce curva-i lumea , dar tu ? Sogoru-tau MORARU stie ?

 • Lasa mai Aly ca MORARU MARCEL nu este asa de rau de paguba . El o are pe LILI LUNGU de la Finante si il consoleaza . Dar ca este ordinar si se comporta ca un zbir la Muzeu este adevarat . O lichea caruia ii place sa se dea mare desi nu prea are cu ce .

 • teme de meditatie

  1. Oancea agreeaza rosul?
  2. Rusanu e santajat?
  3. De unde cumpara Apa prod materialelele pentru programul ISPA?
  4. Ce legatura are portocaliul in toate astea?

 • Pana acum si-a batut joc numai de fica-mea!
  Acum a inebunit de cand afacerile cu Mara si Farcasiu nu ii mai iasa si acestia il ameninta ca il dau in gat.A ajuns sa-si cumpere si proprii consilieri numai ca sa-i treaca hotararea cu gunoiul si cu terenul de pe dealul Paiului.
  Cand Oancea l-a dat in vileag si n-a vrut sa voteze ca Mara sa ia TREI MILIOANE DE EURO!!! in plus pe an de la Deveni pentru gunoi si ca italienii mafioti sa ia 120.000 de metri patrati cu 1 EURO!!! PE METRU PATRAT l-au indepartat ca mafia sa prospere.
  In sfarsit ceilalti libarali s-au prins si iau MASURI.
  Mai bine mai tarziu dar sa mearga pana la capat!

 • MARCELE MORARULE degeaba te-ai dat peste cap in conferinta de presa cu MNUTEAN de la Primarie si ai mintit cu nerusinare fara sa clipesti din ochi ca tot nu vei ramane cu panourile publicitare in DEVA . DNA -ul ti-a luat urma initiatorule fara coloana vertebrala .

 • Fratilor eu decat sa fac pentru MIRCIA MUNTEAN puscarie mai bine sa o dea pa fica-mea afara , daca vrea , de la Primarie ( ca tot el o angajat-o ) si eu raman fochist la scoala . Dar in libertate . Pe Oancea nu il regret ca nu l-am suferit niciodata , dar eu nu sunt liberal sadea , sunt un liberal parat venit de la AP asa ca daca ma dau afara din partid tot ce pierd este indemnizatia de consilier ( 500RON / LUNA )

 • I-mi aduc aminte cand a fost ales Muntean prima data cum se zbatea pentru deveni.Ma uit acuma dupa 16 ani si nu il recunosc.NU mai e acalasi.
  Afacut piata aia frumoasa sa o dea pe mana banditilor.E cardasit cu faur ala.si cu Panduru.Inziar zice Muntean ca din piata se aduna
  40 miliarde pe an si el semneaza contractul cu Faur cu6 miliarde.
  ATENTIE !!!! MILIARDE!!! Eu ma intreb ? Cine ia diferenta ?
  Eh! Ma intreb si eu ca prostu !

 • N-uma eu stiu cum l-am ajutat.M-ia intors curu.
  Si la Man la fel,si la Spuma .
  Am facut marsu cu iel atunci cand erau sa-l aresteze PSD si cand am fost eu in belea mo lasat si o ramas cu banii eu cu puscaria.Credeati ca am fost singur.
  Noroc cu un om de cuvant,fostu prefect Pricajan.

 • Sunt pnl-ist dar cat a fost Muntean presedinte nu am avut curajul sa spun nimic .Acum astept sa pice si sa vina aia mai tineri .Va spun eu ca astia sunt altfel de oameni si nu sunt in cardasie cu el.
  Daca erau nu spuneau public ce face Muntean.Ma mir de ce antonescu il tine in brate ? O va pati ca si cu primarul de la Baia Mare.Sigur nu stie adevarul.Iar Molot la ajutat pe Muntean cat a fost viceprimar si il ajuta si acum chiar daca i-a luat locul.Numai pentru ca modernizeaza dupa 20 de ani Teatrul din Deva pe banii Consiliului Judetean si nu pe ai devenilor,si tot e ceva.

 • Ca veni vorba de viceprimari ,va intrebati de ce nici unul nu a foat bun langa muntean?
  Nici Molot,nici Ardelean,nici Inisconi,nici Oancea.

 • MARCEL MORAR a uitat cand intr-o sedinta de consiliu din luna februarie 2010 MIRCIA MUNTEAN pe care ilustrul Colonix ( Marcelica Morar ) il pupa acum peste tot , la acuzat ca fura curent pentru panourile lui publicitare din banii devenilor . Acum toate s-au linistit si Moraru M are ca obligatie sa improaste cu noroi in toate partile . Ce nu stie un nenorocit ca el este ca atunci cand arunci cu ***** in altii obligatoriu iti ramane si tie pe miaini suficient de mult sa imputi tot in jurul tau . Cand ii va taia apa calda MUNTEAN ( si asta cat de curand ) atunci familia de parveniti MORAR se va intoarce la 2 camere in chirie .

 • Va rog pe toti devenii sa aveti putina intelegere fata de situatia foarte delicata in care eu si familia mea ne aflam . Ne-am cumparat apartament cu 4 camere in DOROBANTI , l-am mobilat , ne-am luat doua masini de lux si acum daca nu bateam palma cu MUNTEAN pierdeam tot . Stiti vorba lu nevasta-mea , CONSTIINTA TRECE PRIN STOMAC . Daca va simtiti dezamagiti sa ma pupati in … si pe a mea ca are un cacau cat dulapu .

 • Piticul de Molot isi bate joc de PNL si la folosit pe Oancea sa distruga PNL-ul din jud.Hunedoara.Dupa ce si-a facut jocurile i-a dat cu sutul.Oancea la multe sedinte venea beat provocand ilaritate.Conducerea centrala a PNL ar trebui sa se implice direct in aceasta grava situatie care in final va duce la scaderea prestigiului PNL,asa cum s-a implicat direct d-ul Campeanu cand la schimbat pe fostul presedinte Botez cu dr.Blejean.Trebuie pusa o noua conducere si un nou presedinte excluzandu-i pe Molot si pe Munteanu.Daca nu se vor lua aceste masuri la alegerile din 2012 PNL Hunedoara va fi exclus din viata politica a judetului.Molot nu face cinste PNL-ului,urmareste distrugerea acestui partid si obtinerea de interese personale.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura