Moloţ a ajuns şeful ALDE Hunedoara

05 Mircea-MolotMircea Moloţ (foto), fost preşedinte al PNL Hunedoara şi fost şef al administraţiei judeţene timp de 10 ani, a obţinut din nou o funcţie politică de conducere. Acesta a fost numit preşedinte al organizaţiei judeţene  ALDE Hunedoara, printr-o decizie a copreşedinţilor Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, iar fostul copreşedinte al ALDE Hunedoara, Marius Sanfirişca a fost numit preşedinte executiv al organizaţiei judeţene.

Fostul preşedinte al CJ Hunedoara a plecat de pe scena politică la finele lui 2014, atunci când mascaţii l-au săltat de la locul de muncă şi l-au dus cu duba pentru audieri la Serviciul Teritorial al DNA Alba Iulia. Acesta a stat trei luni în arest la domiciliu până în martie 2015, după care a fost pus sub control judiciar, măsură care i-a fost revocată în primăvara acestui an. În dosarul instrumentat de DNA, Moloţ este acuzat de mai multe infracţiuni de corupţie. Funcţia de preşedinte al administraţiei judeţene a pierdut-o din cauza verdictului dat de Agenţia Naţională de Integritate, prin care a fost găsit incompatibil, acesta deţinând simultan mai multe funcţii de conducere. Mandatul de şef al judeţului i-a fost revocat prin ordin al prefectului la începutul anului 2015. (N. Bumbac)

11 comentarii la „Moloţ a ajuns şeful ALDE Hunedoara

 • 29 iunie 2016 la 22:14
  Permalink

  Asta e culmea. Ba voi sunteti excroci de-a binelea. Hotul a ajuns din nou la borcanul cu miere. Rusineee

 • 29 iunie 2016 la 23:24
  Permalink

  Nu te mira ALDE, cum e partidul ALDE asa si Molot, niste impostori in ale politicii in folosul romanilor! Ce stiu toti politrucii astia, inclusiv Molot, sa minta, sa-nsele, sa jure stramb, sa fure „cu acte in regula”, sa ne sfideze pe noi, „fraierii”!? Si ca el, aproape toata clasa politica „romaneasca” actuala, niste javre masono-mafiote, niste gunoaie pentru care streangul sau glontul sunt prea nobile si nepotrivite!

 • 29 iunie 2016 la 23:41
  Permalink

  Nu ma mira la ALDE nimic.Statut nu conteaza , Tariceanu are si el dosare in lucru , iar numirea asta asa din senin…oare de ce nu l-au numit pe Adi Mutu

 • 30 iunie 2016 la 7:57
  Permalink

  Asta e cel mai tare partid, presedintii infractori sunt numiti de alti presedinti infractori, care la randul lor sunt numiti de alti presedinti infractori, samd. Democratic , nu ?

 • 30 iunie 2016 la 7:59
  Permalink

  Purcel, Purcel nu te liniștești. Zilele trecute, președintele executiv Sanfirișcă nu știa nimic. Mai mult, argumenta, Sanfirișcă, nu există motive de schimbare deoarece rezultatele obținute de ALDE sunt notabile, fiind al treilea partid în județ. Deci, Sanfirișcă a fost pervers ? Chiar nu știa de schimbare ? În ambele cazuri este grav. Nelu Ardelean ai luat-o în barbă după ce ai făcut tot felul de matrapazlâcuri cu și pentru Purcel. Oricum, statura politică a lui CPT este tot mai șubredă.

 • 30 iunie 2016 la 9:21
  Permalink

  Rasu’ plansu’.
  Mircia puscariabilul a ajuns din nou prin largul sprijin al multimii intelighente din Deva – primar.
  Maine , poimaine il vedem din nou si pe piticu’ iarasi presedinte CJ sau parlamentar.
  Pic si poc sau motanel si balanel.
  Sistemul nostru de valorizare se dovedeste putred si nefunctional. Dar asta nu ar fi nimic daca nu ar fi profund antisocial si antiromanesc.
  Putem reveni la algebra simpla sau la logica matematica simpla de prin clasele a 9 a sau a 10 a .
  Azi maine vom vedea „combinari” si apoi „aranjamente” cu elementele Mircea, Mircia si Nistor. In orice fel de operatie algebrica posibila
  Daca nu ar fi dezastruos de paguboasa pentru noi locuitorii judetului si ai tarii, ar putea fi interesanta ca material de studiu real-politic.
  Ramanand simpli observatori si bagatori de vina si de seama, domnilor, va rog sesizati schimbarea tonului si accentului articolelor din numerele de ieri si de azi ale acestui ziar vis a vis de Molot. Se pare ca au cumparat intre timp cosmeticale.
  Si mai interesant ar fi, sa ajung sa-l vad pe Molot si , de ce nu pe DRR (poate-si revine si el), laudand pe Basescu ….
  Succesuri

 • 30 iunie 2016 la 11:04
  Permalink

  Voi v-ati ales primar , voi v-ati ales soarta , mâncați o data pe zi , in rest mâncați răbdări prăjite , si lăsați aleșii voștri sa mănânce cu 5 mâine . Oameni fără minte ce sunteți . România nu numai ca își merita soarta , dar si oameni din ea , merita fututtii in curr pana le iasă pe ochii

 • 30 iunie 2016 la 13:50
  Permalink

  Cred ca Nistor si Molot au hotarat pentru un mandat sa faca rocada. Unul in parlament unul la CJ. Nu as crede asa daca la nivel national, pentru la toamna, PSD nu ar avea superoficial alinta cu ALDE. (Tariceanu fiind aliat cu PSD dintotdeauna).
  Si de 26 de ani sistemul nostru electoral releva faptul ca votul nu conteaza.

 • 30 iunie 2016 la 14:11
  Permalink

  Tariceanu, tata penalilor din parlament nu se dezminte.Si asa le trebuie devenilor daca in ziua votului au stat acasa. Au votat flotantii.

 • 30 iunie 2016 la 14:57
  Permalink

  În societatea noastră orice e posibil. Cu toate acestea nu cred că LN poate influența prezența sau absența lui Purcel pe vreo listă la parlamentare. Șansa lui Purcel se numește Nelu Ardelean, care nu a dus ALDE în CJ. Dar, Purcel nu câștigă nimic și dacă devine parlamentar. Va avea o situație similară cu cea a lui Relu Fenechiu. Procesul a început anterior prezumtivului mandat de parlamentar și se derulează conform procedurilor. La pronunțarea sentinței chiar dacă e parlamentar Purcel își face bagajele și se cazează la Bârcea, fără a se mai vota ceva. Cu atâtea procese nu va scăpa. E doar chestiune de timp să fie condamnat. Deci, nu poate fi nici o înțelegere cu LN. Dacă credeți că după tot ce s-a întâmplat LN mai face înțelegeri cu Purcel vă înșelați. Nu-l știți de loc, chiar de loc pe LN.

 • 30 iunie 2016 la 15:05
  Permalink

  Și mai e ceva. Pe CPT îl doare în cot de Purcel. Se folosește de el ca să rupă voturi de la liberali aici în județ. Așa le trebuie la Țîmpău&co. dacă nu au știut să se delimiteze de el la timp. Nu și-au dat seama că Purcel nu are scrupule. CPT chiar se va bucura când Purcel se va caza la Bârcea. Acum, el repetă ca flașneta că Purcel nu e condamnat definitiv.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare