Mobilizare generală la rugby

11-Dacian-Ciodaru-0500Ciprian Marinuţ

Oficialii echipei Ştiinţa Petroşani încearcă readucerea în actualitate a tradiţiei performanţei sportive la unicul club de rugby din judeţ. Ca dovadă, conducerea Ştiinţei a lansat o acţiune de mobilizare a autorităţilor locale şi judeţene, precum şi a suporterilor la partida cu RC Galaţi ce se va disputa sâmbătă, acasă, etapa a III-a din play-off-ul  Diviziei Naţionale.

Invitaţii cu dedicaţie
Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob-Ridzi, şi preşedintele Consiliul Judeţean, Adrian David, au primit invitaţii speciale la meciul Ştiinţei şi au promis că vor fi în tribune sâmbătă dimineaţă, de la ora 10.00. Mai mult, preşedintele clubului Ştiinţa, Dacian Ciodaru (foto), a lansat invitaţii online pentru cadrele universitare care sunt aşteptate împreună  cu studenţii să susţină echipa din Dealul Institutului. „Îi simt pe băieţi motivaţi şi dornici să câştige acest joc foarte important. Eu cred că vor câştiga meciul cu Galaţiul şi ne dorim ca publicul să fie cel de-al 16-lea jucător pentru noi. Am vorbit cu antrenorul Daniel Ivan şi mi-a confirmat faptul că băieţii sunt motivaţi din punct de vedere psihic. Atmosfera este una prielnică. Am participat la câteva antrenamente ale băieţilor şi am văzut că sunt foarte determinaţi”, a spus Dacian Ciodaru, noul preşedinte al clubului Ştiinţa.

Şi fotbalul va trece sub aripa Ştiinţei
Dacian Ciodaru susţine că şi echipa de fotbal Universitatea Petroşani ar putea să intre sub tutela clubului Ştiinţa. „Echipa de fotbal este separată de clubul nostru şi funcţionează pe un ONG. Am avut o discuţie cu Ionuţ Stelescu şi vom lua secţia de fotbal sub tutela Ştiinţei. Pentru că o echipă studenţească aflată în custodia noastră poate aduna puncte în competiţii, puncte care se transformă în bani şi atunci echipa de fotbal s-ar putea autofinanţa”, a afirmat Dacian Ciodaru.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.