Miron Cozma s-a însurat cu Marinela Niţu

15 februarie 2011 | 3 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Carmen Cosman

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, şi-a dat seama că nu poate să stea departe de marea lui iubire, cântăreaţa Marinela Niţu, şi s-a căsătorit cu ea, în cadrul unei ceremonii extrem de restrânse, care a avut loc la Scheii Braşovului.

Miron Cozma şi Marinela Niţu s-au cunoscut în anul 1996, când fostul lider al minerilor era liber, dar relaţia a continuat şi după ce a fost închis pentru participarea la mineriade. De după gratii, Cozma i-a dedicat acesteia zeci de poezii, însă drumurile celor doi s-au despărţit. Marinela Niţu a plecat departe de ţară, după ce „Luceafărul huilei” a anunţat-o că ar vrea altă femeie. În timp ce cântăreaţa s-a logodit cu un alt bărbat, Miron Cozma s-a căsătorit cu avocata Monica Ionescu, de care a divorţat, însă, după doar un an de căsnicie. Acum, fostul lider al minerilor din Valea Jiului şi-a dat seama că Marinela este marea lui iubire şi a decis să-şi lege destinul de ea. Cozma a declarat că o iubeşte şi, la rândul lui, este iubit şi ar vrea să moară lângă ea.

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Minerii Vaii Jiului spune:

    Cozma Miron este o rusine pentru noi mineri,ne face de ras pe unde merge si ce spune.

  2. maria spune:

    dar cand s-a luptat pt voi, facand si inchisoare pt asta, a fost bun miron cozma …

  3. Minerii Vaii Jiului spune:

    @ maria,a primit bani pentru asta si nu putini din cotizatile noastre ale minerilor dar el Cozma Miron se credea deja mare vedeta,priceput…..

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Căsătoriţi de probă de Sf. Valentin

Respectând tradiţia, primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, a oficiat ieri, de Valentine’s Day, „căsătoriile de probă” ale cuplurilor de tineri...

Victorie pe sintetic

FC Hunedoara şi-a depăşit condiţia de „echipă de Liga a a III-a” şi a dispus, sâmbătă, de formaţia din eşalonul...

Pulsul spitalului din Orăştie e bun

În timp ce sistemul sanitar din România uită să pună în centrul atenţiei pacientul, unele spitale din ţară caută, cu...

Închide