Categories: Sport

Mirel Rădoi nu se gândeşte la demisie

Chiar dacă echipa naţională a României a pierdut partida disputată în Liga Naţiunilor ,miercuri la Ploieşti cu Austria, scor 0-1, se­lec­ţionerul Mirel Rădoi a declarat în con­ferinţa de presă că deocamdată nu s-a gân­dit la demisie, dar în luna noiembrie, dacă nu va exista un progres, atunci ar fi bine să vină altcineva în locul său.
Rădoi a spus: ” Aşteptăm şi celelalte două par­tide şi în noiembrie putem să ne punem la masă, să discutăm, să vedem care sunt gân­du­rile conducerii federaţiei. Vedem şi care sunt gândurile mele, dacă există vreun pr­o­gres, dacă putem continua sau nu, pen­tru că nu vreau să stau pe acest scaun doar pentru a mă numi selecţionerul României. Eu mă gân­desc că atunci când am semnat, multă lume spunea de ce nu am semnat un con­tract pe 4 ani. Acum, după 3 meciuri mi se ce­rea demisia. E clar că în momentul de faţă nu cred că eu sunt cel care e incoerent. Prin­ci­pa­lul reproş pe care mi-l aduc e că nu am reuşit să ne calificăm mai departe la baraj şi nu am reuşit să adunăm puncte în Liga Naţiunilor”.
Tehnicianul a afirmat că este dezamăgit la fel ca toată lumea de aceste trei în­frân­geri consecutive. „Poate exista omogenitate la echipa naţională când noi avem două antrenamente în care să pregătim 3 meciuri? La tineret aveam minimum 4-5 zile pentru a pregăti un meci. Dar asta nu o spun ca o scuză, ci doar ca să se înţeleagă. Este o dezamăgire pentru toată lumea că am pierdut 3 meciuri consecutive. Nimeni nu şi-a dorit să fie în situaţia asta”, a men­ţionat el.
Prima reprezentativă va juca ultimele me­ciuri din Liga Naţiunilor luna viitoare, pe 15 noiembrie la Bucureşti cu Norvegia, şi pe 18 noiembrie la Belfast cu Irlanda de Nord.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

9 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

9 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

9 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

9 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

9 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

9 ore ago