Categories: Sport

Mirel Rădoi părăsește Naționala de Fotbal

Echipa naţională de fotbal a României a în­vins reprezentativa Liechtensteinului cu scorul de 2-0 (1-0), duminică seara, la Vaduz, în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, însă a ratat calificarea la barajul pentru turneul final din Qatar.

Un eșec
În clasamentul final, Germania a ocupat pri­mul loc, cu 27 puncte, urmată de Mace­do­nia de Nord, 18 puncte, România, 17 puncte, Armenia, 12 puncte, Islanda, 9 puncte, Liechtenstein, 1 punct.
Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Mirel Rădoi (foto), a anunţat, într-o conferinţă de presă la Vaduz, că nu va mai con­tinua la conducerea primei repre­zen­ta­tive după ratarea calificării la barajul pentru Cupa Mondială din 2022.
„Din punctul meu de vedere, această cam­panie este un eşec, deoarece nu am reuşit să terminăm pe unul din primele două locuri. Este ultima mea conferinţă de presă ca selecţioner. Am luat o decizie normală, dacă nu am reuşit să mă clasez pe primele două locuri, aşa cum îşi asumă un selecţioner. Aces­ta este cel mai bun lucru pe care îl pot face în acest moment, de a nu mai continua cu un nou contract cu FRF. Nu există o de­mi­sie, contractul meu se încheie la sfârşitul aces­tei luni, dar, din punctul meu de vedere am luat decizia finală de a nu mai continua”, a precizat Rădoi.
România nu s-a mai calificat la o Cupă Mon­dială din 1998.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago