Mircia Muntean nu a trecut de Comisia Macovei

Sorina Popa

Fostul primar al municipiului Deva, Mircia Muntean (foto), a primit aviz negativ de la Comisia de etică a PDL ARD, pentru a candida din partea Alianţei la alegerile generale din 9 decembrie. Dorin Florea, prim-vicepreşedinte al PDL, a declarat, ieri, că sunt 24 de candidaţi care nu au trecut de Comisia condusă de Monica Macovei, printre aceştia numărându-se şi Mircia Muntean.

Liderii şi candidaţii merg la Bucureşti
Dorin Florea a declarat că „în România, candidaturile nu mai trebuie să fie un circ sau apanajul, să zicem, unor oameni care cred că România poate ajunge orice. Au fost 24 de persoane luate în calcul în diverse colegii, din patru sute şi ceva de candidaţi. Cred că trebuie felicitate organizaţiile teritoriale, pentru că totuşi, şi-au filtrat oamenii care trebuie să fie mandataţi pentru un nou ciclu parlamentar. A rămas, dacă nu mă înşel, ca vreo opt contestaţii să fie judecate faţă în faţă cu persoanele respective. Organizaţiile respective trebuie să vină, începând de astăzi după-amiază (n.r. ieri) şi continuând în următoarele două zile, să susţină punctele de vedere împreună cu candidaţii respectivi. Nu cred că trebuie să fie nici o supărare pentru absolut nimeni. Eu cred că totuşi, au câştigat un punct important, pentru că au ţinut cont şi nu a fost cazul să ne solicite foarte mult atenţia“, a declarat prim-vicepreşedintele PDL. Potrivit acestuia, cele 24 de persoane care au primit avizul negativ al comisiei nu au întrunit criteriile de integritate convenite în cadrul ARD.

„Nu cred că vor fi probleme”
Contactat, Dorin Gligor, liderul PDL din judeţ, a declarat că în cazul lui Mircia Muntean, s-a depus deja o contestaţie. „Am depus contestaţie, voi merge la Bucureşti să susţin candidatura lui. Sunt sigur că Mircia Muntean va candida pe listele ARD la alegerile din 9 decembrie”, a afirmat Gligor. Precizăm că Mircia Muntean nu se află în ţară, motiv pentru care nu va putea să se prezinte în faţa celor care judecă zilele acestea contestaţiile. „Nu cred că vor fi probleme cu candidatura mea pe listele ARD. Vom explica de ce am trecut de la UNPR la PDL”, a susţinut fostul primar al municipiului Deva.

2 comentarii la „Mircia Muntean nu a trecut de Comisia Macovei

 • 23 octombrie 2012 la 8:04
  Permalink

  ??????

 • 24 octombrie 2012 la 17:52
  Permalink

  Mircica !!!
  Mai lasa-ne!!! Nu esti traseit, doar navetist!!! Hai sa vedem daca poti sa faci si altceva???
  🙂

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare