FlashPolitica si administratie

Mircia Muntean mai vrea un mandat

05 Mircia muntean

Nicolle Ebner
La începutul lunii viitoare, respectiv în data de 6 februarie, este programată conferinţa judeţeană de alegeri a PNL Hunedoara. Conform statutului, numărul mandatelor de preşedinte nu este restricţionat. Prin urmare, Mircia Muntean (foto) şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al filialei judeţene PNL Hunedoara. 

 „Ar fi al treilea, dacă voi fi ales”
La bursa zvonurilor, anul trecut, se vehicula la greu informaţia potrivit căreia, liderul liberalilor hunedoreni va trebui să-şi găsească un alt partid pe care să-l conducă, deoarece nu mai poate candida pentru un nou mandat de preşedinte al filialei judeţene PNL Hunedoara. Speculaţiile erau făcute de reprezentanţi ai PDL, care ofereau şi soluţia: trecerea lui Mircia Muntean la PDL. Liberalul demontează zvonurile şi taie elanul adversarilor politici: „doar mandatele preşedintelui ţării sunt limitate. La noi, în PNL, nu există o asemenea restricţie. Da, voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al filialei judeţene. Ar fi al treilea, dacă voi fi ales la conferinţa judeţeană din 6 februarie”, a declarat Mircia Muntean pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. Liderul liberalilor hunedoreni mai spune că, în principiu, va merge mai departe cu aceeaşi echipă cu care a lucrat în ultimii ani, fiind mulţumit de activitatea acesteia, mai ales în anii electorali 2008-2009, care au propulsat PNL Hunedoara printre cele mai tari organizaţii din ţară, din punct de vedere al procentelor obţinute de candidaţii liberali.

Alin Simota, vicepreşedinte?
Însă, pentru bunul mers al activităţii în partid, Mircia Muntean intenţionează ca din biroul judeţean să facă parte lideri ai organizaţiilor PNL din toate zonele judeţului. Prin urmare, şi Valea Jiului va avea exponenţii ei în Biroul Judeţean al PNL Hunedoara. Surse neoficiale spun că unul dintre aceştia va fi consilierul judeţean Alin Simota (finanţatorul clubului Jiul Petroşani), propus de organizaţia locală ca vicepreşedinte al filialei judeţene. Alţi doi consilieri locali din Petroşani sunt vizaţi pentru a face parte din Biroul Judeţean PNL Hunedoara, ca simpli membri. Informaţia nu a fost nici confirmată, nici infirmată de Mircia Muntean, singurul comentariu făcut de acesta rezumându-se la faptul că Alin Simota nu are cum să ocupe, începând cu data de luni, 11 ianuarie, postul de vicepreşedinte PNL Hunedoara, aşa cum scriu ziarele din Valea Jiului, atâta timp cât alegerile vor avea loc în 6 februarie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura