Mircia Muntean candideazã doar pe Colegiul Deva-Cârjiţi

Fostul primar al Devei, Mircia Muntean (foto), exclude varianta de a candida, la alegerile parlamentare, pe alt colegiu, decât cel de la Deva-Cârjiţi. Liderii USL au afirmat recent într-o conferinţă de presă că, în urma semnării protocolului dintre UNPR şi PSD, singurele colegii care ar rămâne libere şi pe care le pot oferi celor de la UNPR ar fi Orăştie, Petroşani şi Hunedoara, pentru deputaţi.     

În aceste condiţii, Mircia Muntean a declarat că nu este interesat să candideze pe listele USL. „Merg cu oricine mă sprijină să candidez pe Colegiul Deva-Cârjiţi. Nu iau în calcul alt colegiu, asta este clar. Am discutat cu cei de la PDL şi ei mă sprijină în planul meu. Ca atare, nu mă interesează altă variantă. Voi discuta şi cu Gabriel Oprea (n.r.-preşedintele UNPR) şi îl voi informa despe intenţiile mele”, a declarat Mircia Muntean pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
În urma protocolului dintre UNPR şi PSD, urmează ca social-democraţii să cedeze câteva zeci de posturi de parlamentar celor de la UNPR. (S. Popa)

5 comentarii la „Mircia Muntean candideazã doar pe Colegiul Deva-Cârjiţi

 • 18 iulie 2012 la 12:56
  Legătură permanentă

  Daca ministrul apararii dispune o concentrare cu scoatere din peoductie a „coloneilor” in rezerva chiar in campania electorala?

 • 18 iulie 2012 la 15:08
  Legătură permanentă

  Mircia in mod normal ar fi trebuit sa fie seful cj HD, deoarece in momentul de fata sau mai exact in momentul acela a fost cel mai bun dintre toti candidati inscrisi in cursa pentru cj HD.

 • 18 iulie 2012 la 20:06
  Legătură permanentă

  Cred ca la cine ar trebui sa ceri sprijin este este familia ta, Mircia. Cu ei ar trebui sa mergi, dar nu politic ,ci intr-un „concediu” prelungit. Lasa-i pe deveni in pace.

 • 19 iulie 2012 la 10:49
  Legătură permanentă

  si eu zic la fel cred ca ar trebui sa ia o pauza mai lunga sa-i lase in pace sa faca alti politica care sunt interesati de oameni nu de interesele proprii.
  Poate alta data.

 • 19 iulie 2012 la 17:18
  Legătură permanentă

  Hunedoara ?
  Pai in colegiul Hunedoara , deja , s-a anuntat dna L.Tolas .Ori domnia sa nu mai este in PSD?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.