Mircia Muntean a trecut oficial la PSRO

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Natalia Bumbac

Ieri, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSRO Hunedoara, Răzvan Mareş, a prezentat documentul prin care deputatul Mircia Muntean s-a înscris oficial în partidul condus la centru de Mircea Geoană.
Anunţul a venit după aproximativ patru luni de la care fostul edil al municipiului Deva, din postura de deputat PSD, a anunţat că va candida ca primar din partea PSRO. Totodată, Răzvan Mareş a explicat că întârzierea a fost cauzată de anumite proceduri parlamentare, Mircia Muntean fiind până acum deputat PSD, care a trecut la grupul parlamentar al PSRO, grup care a fost constituit recent.
Pe lângă noul statut de membru al PSRO, Mircia Muntean a arătat cu ce planuri va intra în campania electorală. Fostul edil a spus că partidul din care face parte, deşi este la prima participare la alegerile locale, va depune primul listele complete de candidaţi la Autoritatea Electorală Permanentă, chiar în 11 aprilie. Acesta a mai spus că jumătate dintre candidaţii PSRO pentru consiliile locale şi consiliul judeţean, de pe locurile eligibile, sunt persoane care nu au mai făcut politică.
Până acum, PSRO Hunedoara şi-a stabilit candidaţii pentru mai multe primării din judeţ, printre care la Brad – Benone Vlad Morariu, la Hunedoara – Radu Florean şi la Orăştie – fostul edil al municipiului, Iosif Veniamin Blaga. Preşedintele PSRO Hunedoara, Răzvan Mareş, a mai precizat că el, Mircia Muntean, dar şi candidaţii pentru municipiile Brad şi Hunedoara vor figura pe lista de candidaţi la Consiliul Judeţean, pentru a da greutate acelei liste.

2 comentarii la „Mircia Muntean a trecut oficial la PSRO

  • 18 martie 2016 la 15:10
    Legătură permanentă

    Domnul Răzvan Mares este clientul si Mircia Munteanu este prostituata.Munteanu o ajuns prostituata politici hunedorene

  • 18 martie 2016 la 15:59
    Legătură permanentă

    Mircia Munteanu o gresit sediul el trebuia sa meargă la penitenciarul Barcea acolo este sediul partidului.Acolo este locul lui la puscarie

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.