Mircea Moloţ: Sunt total nemulţumit de rezultatele ALDE de la europarlamentare

2 iulie 2019 | 3 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Liderul judeţean al ALDE Hunedoara, Mircea Moloţ (foto), a susţinut ieri o conferinţă de presă, prima după ce partidul lui Tăriceanu nu a reuşit să facă pragul electoral la alegerile europarlamentare.

Măsuri vor fi, dar mai încolo
„Am fost surprins de rezultate, surprins neplăcut. Sunt total nemulţumit de aceste rezultate. Mai ales că, în nici un sondaj făcut la nivelul judeţului nu eram sub un rezultat de două cifre. Se pare, însă că lucrurile s-au schimbat. De data asta, sunt convins că a fost o răbufnire a tineretului şi mă bucură că tineretul s-a decis să participe la viaţa politică a României. Generaţia mea a făcut politică mai mult după ureche, apoi, când au apărut studii şi analişti, ne-am specializat. Cred că alegerile europarlamentare din acest an nu au fost despre organizaţii, ci au fost cu totul şi cu totul altceva. Facem în prezent o analiză pe zone. Noi am avut şapte zone în care a fost câte un responsabil de zonă. Categoric vom avea şi măsuri pe care le vom lua, s-ar putea până la Conferinţa Judeţeană”, a declarat Mircea Moloţ, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a ALDE.
Moloţ susţine că doar o treime dintre organizaţiile locale ALDE din judeţ au trecut peste 5 la sută, iar mai bine de o treime dintre ele au avut rezultate sub 4 la sută. ”Vom decide în Biroul Teritorial ce sancţiuni vom aplica, mai ales că avem localităţi în care sunt şi consilieri judeţeni”, a afirmat Moloţ.

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Hunedorean spune:

    Molot,du-te frate,dun cauza unor hoti ca tine a ajuns alde sub prag. S-a inconjurat Tariceanu de borfasi ca tine,asa-i trebuie!

  2. Marcel spune:

    Molot ai uitat ca te-am dovedit ca ai fost sifon la Securitate? Cine naiba sa voteze un sifon? Și ai mai adus în ALDE și pe milițianul-torționar Goga dan Iosif. Sunteți doua gunoaie. Nu aveți ce cauta în politica.

  3. gigi spune:

    Ce analiza vrei sa faci bai jigodie din cauza ta ALDE a ajuns un partid de 4%.trebuia sa demisionezi a doua zi dupa alegeri,dar cum esti un nesimtit ce sa mai spun.Bai jigodie spui ca toate sondajele aratau scoruri cu doua cifre, dobitocule nu sti sa le citesti intradevar erau cu doua cifre dar cu virgula intre ele 4,1.TARICENE scapa cit mai repede de acest MOLOZ daca nu o sa ajungi presedinte de scara de bloc.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primii tineri români de pretutindeni, primiţi la Consiliul Judeţean

Aproape 50 de tineri din comunităţile româneşti de lângă Atena şi Salonic (Grecia), participanţi la cea de-a treia ediţie a...

A fost semnat al treilea contract pentru modernizarea transportului public în municipiul Hunedoara

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu (foto dreapta), a semnat ieri la sediul Agenţiei de Dezvoltare Regională Vest şi cel de-al...

Sărbătoriţii lunii la UAMS Baia de Criş

Cei născuţi în luna iunie şi găzduiţi de Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Baia de Criş (UAMS) au fost sărbătoriţi cu...

Închide