Într-un sondaj realizat de Avangarde, la comanda ALDE, Mircea Moloţ se vede pe cai mari

25 iunie 2018 | 7 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Liderul judeţean al ALDE, Mircea Moloţ, a prezentat, ieri, într-o conferinţă de presă un sondaj realizat de Avangarde, la solicitarea partidului. Este vorba de un sondaj efectuat în perioada 5-17 mai 2018, pe un eşantion de 978 de persoane, prin telefon. ”În toate sondajele, fie că sunt făcute la solicitarea PNL, ALDE, sunt omul cu cea mai mare notorietate în judeţul Hunedoara”, a declarat Mircea Moloţ, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a ALDE.

Are nevoie de ”avizul” familiei
Astfel, la întrebarea: Puteţi nominaliza trei politicieni din judeţ? Răspunsurile celor intervievaţi au fost următoarele: Mircea Moloţ-13 la sută, Florin Oancea-5 la sută, Cristian Resmeriţă-3 la sută, Tiberiu Iacob-Ridzi-3 la sută, 14 la sută -Alţii, iar 62 la sută nu răspund, nu ştiu.

O altă întrebare din acest sondaj a fost:
Dacă duminica viitoare ar fi organizate alegeri pentru Consiliul Judeţean, cu ce partid aţi vota?
Iată răspunsurile: PNL-36 la sută, PSD-28 la sută, ALDE-14 la sută, RO 100-7 la sută, USR-6 la sută, Pro România-6 la sută.
Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlament, cu ce partid aţi vota?
Răspunsurile: PNL-33 la sută, PSD-31 la sută, ALDE-11 la sută. RO 100-8 la sută, Pro România-6 la sută, USR- 6 la sută, PMP-3 la sută, Altul-2 la sută.
Întrebat dacă are în vedere o candidatură la CJ şi, implicit, la şefia instituţiei pe care a condus-o 10 ani, Mircea Moloţ a declarat că ”prima dată trebuie să am acordul familiei pentru asta”. Dacă pentru şefia CJ, Moloţ pare nehotărât, nu la fel stau lucrurile şi când vine vorba de conducerea organizaţiei judeţene Hunedoara a ALDE. ”Da, cred că voi candida pentru şefia organizaţiei judeţene a ALDE. Vrem să avem organizate alegeri în toate filialele locale până în septembrie anul acesta, astfel ca în octombrie să avem alegeri la judeţ”, a afirmat liderul judeţean al ALDE, Mircea Moloţ.

Loading...

Comentarii (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Hunedorean spune:

  Saracu de tine…

 2. gigi spune:

  Domnilor vad in poza trei excroci, cu asemenea specimene vrea Tariceanu sa fie ales Presedinte .Aceste sondaje platite si comandate de penalul de MOLOT sunt minciuni,dovada stau alegerile de la DEVA 2,5%,LUPENI 2%,SALAS 2%,aceasta este adevarata valoare a partidului sub conducerea acestui excroc.

 3. Marian spune:

  De ce nu prezinta acest oligofren sondajul PNL pe care il are de la prietenul lui Oancea in care MOLOT:la notorietate are 72% este cunoscut,dar la incredere 1,5% aceasta este adevarata lui valoare,cu asemenea HOT nu poti creste un partid.

 4. Cucuvea spune:

  Avangarde asta este ca “pieleanu”…
  Si de Marginean a spus ca-i primul in sondaje.

 5. nelu spune:

  Cind scapam de acest bandit(Molot).Acest gunoi ar trebui sa fie la mititica nu sa mai faca politica haideti toti hunedoreni sa ne mobilizam sa facem o petitie la presedinele Iohanis ,procuror general,DNA,sa stim cine il tine in brate pe acest bandit ,cine de la DNA Alba Iulia tine ascuns dosarele de coruptie pe care le are acest derbedeu politic.Felicitari MESAGERUL sunteti singurul ziar care publica mesajele cititorilor.

 6. Gelu dragancea spune:

  Excrocul ala de molot ii finu lui militianu ala de goga dan. El la pus sef ca altfel alerga si acum dupa hoti. Doi afemeiati , doi betivi si doua sifoane la SRI.

 7. Adevarul spune:

  Gelu Dragancea … ai mare dreptate in cea ce zici de.Molot dar sa nu uitam ca tu esti la.fel sau mai rau… afemeiat ,hot,mincinos, si cel mai urat mare INVIDIOS,tie ciuda pe tot ce misca si realizeaza ceva… u nunsti decat sa bagi de vina sau sa critici… uitate la tine intai dupa vb de alti drogatule :))))) plus ca umbli cu toti interlopi si i lauzi peste tot… te cr3zi un fel de smecher lasat laemana lui… nunesti decat un sifon urat si mincinos:))))))

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Beriu: modernizarea drumurilor comunale, pe ultima sută de metri

Odată cu implementarea proiectelor aflate în desfăşurare, comuna Beriu mai rămâne cu doar şase kilometri de drumuri şi străzi interioare...

La Blăjeni investiţii pentru promovarea turismului

Drumul de legătură dintre Blăjeni şi Muntele Vulcan (cinci kilometri din DC 12C) reprezintă o pârghie importantă în dezvoltarea turistică...

Schimbări majore în rugby-ul românesc

Singura echipă de rugby care mai reprezintă judeţul nostru într-unul din primele două eşaloane valorice din România, Ştiinţa Petroşani, va...

Închide