Mircea Moloţ: De la viitoarele alegeri, ALDE va conduce judeţul Hunedoara!

25 septembrie 2018 | 11 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Sorina Popa

Revine Mircea Moloţ (foto) la conducerea judeţului? Aceasta este întrebarea. Ieri, într-o conferinţă de presă, liderul judeţean al ALDE Hunedoara a declarat că numele său va fi pe lista de consilieri judeţeni la alegerile locale din anul 2020.

”Atâta timp cât voi fi preşedintele organizaţiei judeţene a ALDE, sigur voi fi pe lista de consilieri pentru Consiliul Judeţean Hunedoara. Nu pot sta acasă şi colegii mei să meargă în campanii şi eu să nu fiu pe o listă. Dacă votul va fi uninominal, lucrurile se schimbă. Deocamdată, pot spune că sigur voi fi pe lista de candidaturi”, a declarat Mircea Moloţ.
Preşedintele interimar al organizaţiei judeţene Hunedoara a ALDE, Mircea Moloţ, a făcut o declaraţie extrem de importantă, ieri, în conferinţa de presă. ”Ne pregătim pentru ziua care va veni, când vor fi alegerile locale şi când partidul nostru va fi cel care va conduce judeţul Hunedoara. De aceea, ne pregătim din timp cu un proiect de dezvoltare a judeţului prin turism”, a declarat liderul ALDE Hunedoara. El a mai spus că, în prezent, ”motorul judeţului s-a oprit”. Mircea Moloţ a afirmat că ALDE are organizaţii în toate cele 69 de UAT-uri ale judeţului. El a declarat şi că le-a trasat sarcină preşedinţilor de organizaţii să lase uşa partidului deschisă pentru oricine vrea să-şi depună adeziunea la ALDE.

Loading...

Comentarii (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Devean spune:

  Cine esti dumneata Dle Molot?
  La revedere!

 2. florin spune:

  Bravo nea Molot ,asa te vreau ,nu te lasa

 3. Bota Pompiliu spune:

  Cel mai mare mafiot al judetului Hunedoara se vrea iar la putere!

 4. delu spune:

  asa cevaaaa!!! cum Doamne sa ai revelatii de proiecte de dezvoltare abia dupa 3 mandate???? omu-i fabulos!!! du-te si lasa-ne!!!

 5. Istorie spune:

  Molot e istorie pentru judetul Hunedoara. Niciodata nu va mai fi ce a fost. Si a fost datorita PNL. ALDE practic nu exista. Am vazut la alegerile pentru primar. Vom vedea.

 6. Ghita spune:

  Ce vrea groparul economiei hunedorene ? Asta e chiar nesimtit. Ce tupeu de excroc are. Asta merita puscarie la cit a furat. O jigodie ordinara si el si finul lui, militianul-dictator goga iosif dan zis stalin. Gunoaie.

 7. nelu spune:

  Cu acest excroc in frunte ALDE HD nu ia mai mult de 3%,vedti rezultatele de la alegerile din judet de cind a venit MOLOZ,2% DEVA,2% LUPENI,1,5% SALASI cifrele spun adevarul.

 8. nelu colonelu spune:

  ce ati facut in ultimii 5 ani dle Molot ? Ati mancat salam cu soia alaturi de popor ?

 9. Neutru spune:

  Ref.: Nelu Colonelu ************
  Va rog, nu mai comentati negativ produsele cu soia (salam, s.a.) de dinainte de “revolutie” ! Salamul de atunci cu soia era mult mai bun decat multe salamuri de azi…. Chiar si soia singura este mai gustoasa, mai sanatoasa si mai sigura decat multe produse din carne de astazi !

 10. Biondi Rodica Ana spune:

  Colegul meu de serviciu Prof. Mircea Molot ,fost turnator al Securitatii ceausiste si descoperit in ultimii ani cu fapte de coruptie foarte grave ca fost Presedinte al CJH, nu inteleg cum de mai are tupeul sa candideze pentru a conduce vreo institutie in Judetul Hunedoara unde toata lumea ii stie trecutul si prezentul ?!

 11. oprisor valentin spune:

  domnule moloț,sper că nu veți reveni,in scena politică a județului,ca in 2011 ,când amenințați,o nesemnificativă comunitate de romi,că,in cazul in care nu vor vota candidatul ,așa zis susținut de dvs, vor fi sancționațți cu ”tăierea curentului”. pt un cadru didactic,ar trebui să dovediți un alt fel de comportament.lăsați orgoliile deoparte si ocupați-vă ,cu mai multă pasiune, de proprietățile dobândite,evident,legal, in timpul mandatelor dvs.țara merge destul de rău și fără aportul dvs

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 26.09.2018

Florin Daniel Bob, din municipiul Vulcan Pentru că magistraţii au decis să-l ţină a doua lună în arest preventiv, fiind...

Cele mai tari idei de cadouri pentru el, cu care să îl impresionezi

Pe lânga utilitatea lor, gadgeturile ne fac viața mai interesantă și ne supun unor curiozități fascinante din lumea tehnologiei. Dacă...

Bulina albă, 26.09.2018

Denisa Bota, atletă legitimată la CNS Cetate Deva Pentru că s-a clasat pe locul I la proba de şase ore...

Închide