Mircea Moloţ a părăsit sala de judecată. El aşteaptă pe holul Tribunalului Alba decizia instanţei la propunerea de arestare preventivă

molot tribunal
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Mircea Moloţ, prezentat astăzi, joi, instanţei Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă, a părăsit sala de judecată la expirarea Ordonanţei de reţinere, în jurul orelor 17,00.
Se declară nevinovat
Mircea Moloţ a afirmat că nu are de gând să plece spre Deva şi că vrea să aştepte această hotărâre împreună cu membrii familiei pe holul tribunalului. El a spus că nu a mai mâncat nimic de miercuri seara şi a susţinut că nu este vinovat. „Nu, nu sunt vinovat“, a răspuns preşedintele CJ jurnaliştilor care l-au întrebat dacă se consideră vinovat.
Vizavi de acuzaţiile care i se aduc de către procurorii DNA, Moloţ a spus că nu le comentează şi le-a cerut jurnaliştilor prezenţi să aştepte decizia instanţei. Mircea Moloţ a mai spus că şedinţa de judecată va mai dura, urmând ca avocaţii să-şi susţină pledoariile.
Şi celorlalţi patru reţinuţi în acest dosar le-au expirat ordonanţele de reţinere la ora 19.00.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Mircea Moloţ, care a fost prezentat joi instanţei pentru arestare preventivă, este acuzat de procurorii DNA de săvârşirea unor fapte de corupţie, anchetatorii susţinând că, începând cu 2010, a creat şi pus în funcţiune un circuit financiar prin care fondurile publice, legal aprobate pe proiecte, au ajuns în conturile unor societăţi care nu îndeplineau criteriile de calificare, privind capacitatea tehnică şi/sau profesională, economico-financiară, precum şi experienţa similară, Aceste firme erau controlate de către persoane din cercul său relaţional, respectiv ginerele său, Robertto Venter Patrick, reţinut şi el, miercuri, de procurii DNA, şi alte persoane interpuse devenite formal reprezentanţi ai acestor societăţi. (AGERPRES)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Notele şi absenţele elevilor nu vor mai fi trecute în Decalog?

Întrebare: Ministerul Educaţiei Naţionale a decis ca de anul viitor, DECALOGUL fiecărei clase să fie înlocuit cu unul virtual,  iar

Golgheterii Ligii a IV-a

Adrian Pribac, atacantul liderei CNS „Cetate” Deva, este cel mai bun marcator al turului în Liga a IV-a Hunedoara la

Eşec în meciul revanşă

Naţionala de futsal a României, cu doi jucători de la Autobergamo Deva în lot, a fost învinsă cu scorul de

Închide