Minoră violată de propriul tată

03-minoraMaximilian Gânju

O adolescentă în vârstă de 16 ani a fost abuzată sexual în repetate rânduri chiar de propriul tată. Procurorii au cerut arestarea preventivă a agresorului iar magistraţii din Petroşani l-au trimis după gratii.
Mama tinerei ar fi fost cea care i-ar fi prins, vineri, săptămâna trecută, pe cei doi întreţinând relaţii sexuale, însă cei care au scăpat-o pe copilă de calvar, au fost colegii de clasă. Minora le-a povestit la şcoală prin ce a trecut şi colegele ei au dus-o la psihologul unităţii, acesta din urmă alertând imediat Poliţia Petroşani. Potrivit unor surse, adolescenta ar fi fost abuzată sexual de propriul tată încă de la vârsta de 13 ani, însă aceasta a recunoscut în faţa procurorilor că a fost obligată să-i satisfacă poftele sexuale în două rânduri.
„Dosarul îl priveşte pe Emil Giurgea, cercetat pentru săvârşirea a două acte materiale de viol (…), fapte săvârşite împotriva fiicei sale, o minoră în vârstă de 16 ani, în luna august a.c., şi pe data de 7 octombrie 2016. A fost arestat de Judecătoria Petroşani pentru o perioadă de 30 de zile”, a declarat procurorul Darius Roman, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.
Individul, Emil Giurgea (47 de ani), le-a cerut clemenţă judecătorilor petroşăneni, însă aceştia au decis că nu-l pot lăsa în arest la domiciliu, aşa cum ceruse, şi l-au trimis după gratii pentru următoarele 30 de zile. Giurgea a contestat decizia instanţei din Petroşani, iar Tribunalul Hunedoara va decide dacă poate fi cercetat sub o măsură preventivă mai blândă.

One thought on “Minoră violată de propriul tată

  • 13 octombrie 2016 la 9:59
    Permalink

    Castrarea ar fi o pedeapsa cam mica!Nu stiu de ce parlamentarii se cojesc atata cu legea privind castrarea chimica!Le e frica ca vor beneficia inclusiv unii dintre ei de acest tratament gratuit?!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare