Ministrul Transporturilor: În curând se vor depune ofertele pentru lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva

În curând se vor depune ofertele pentru lotul 2 al segmentului Lugoj-Deva al autostrăzii A1, după ce s-a ajuns la un acord cu fostul constructor, a anun­ţat, miercuri, ministrul Trans­porturilor şi Infra­structurii, Cătălin Drulă, într-un briefing susţinut la Palatul Victoria, după şedinţa de Guvern.
„Cea mai importantă veste, pentru toată Ro­mânia: pe Lugoj-Deva, pe lotul 2, pe zona aceea cu tunelele urşilor, suntem de vreo 4 ani într-un blocaj, astăzi în sfârşit s-a ajuns la un acord pe acest lot cu fostul constructor, a fost o reziliere abuzivă în 2017, constructorul a câştigat, anul trecut a venit o decizie care a căzut ca o secure pe acest proiect, de plată a 270 de milioane către acest constructor, de repunere în contract, şi practic lucrurile acolo erau blocate.
Lumea întreabă, pentru că este singurul sector lipsă de pe autostrada A1, între Sibiu şi Arad/ Nădlac, şi întreabă ce se întâmplă acolo, că avem o zonă lipsă de 9 kilometri de autostradă şi se ocoleşte pe drumul naţional alăturat. Ei bine, în sfârşit s-a ajuns la un acord cu acel constructor şi se poate debloca licitaţia care deja este lansată, se depun clarificările acolo şi în curând se vor depune ofertele, deci vom avea un constructor care să construiască acele tuneluri şi în sfârşit să avem autostrada continuă de la Sibiu până la Bruxelles”, a afirmat Cătălin Drulă. (Agerpres)

One thought on “Ministrul Transporturilor: În curând se vor depune ofertele pentru lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva

  • 1 aprilie 2021 la 8:40
    Permalink

    „Cutter” de la „Pro infrastructură” era foarte vocal ca ONG-ist. Propaganda ne bombarda toată ziua cu „stadiul lucrărilor”. Acum, ca ministru, ne aburește că se va face și se va drege. Penibililor, puiuți de securiști, munciți nu ne mai mințiți că nu suntem proștii voștri!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Plocoanele primite îi vin de hac. Gurile rele spun că în regiunea cu lăm­paşe a judeţului nos­tru este mare zarvă

Condamnări în dosarul „ajutoarelor electorale”

Trei tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 28 de ani au fost trimişi în judecată la Jude­cătoria Brad pentru

Plecată de la domiciliu

În data de 30 martie, în jurul orei 21:45, Poliţia Municipiului Orăştie a fost sesizată de către o femeie în

Închide